Активни младежи от няколко организации в Европа се събират тази

...
Активни младежи от няколко организации в Европа се събират тази
Коментари Харесай

Карлово търси 42 младежи по проект на програма Еразъм+

Активни младежи от няколко организации в Европа се събират тази седмица в Карлово в границите на юношески интернационален продан, финансиран по стратегия „ Еразъм + “ и проведен от Сдружение „ Млади, дейни, изобретателни “.

Проект „ Демократичният глас на бъдещите водачи “ събира 42 участници от България и още 5 европейски държви, измежду които Германия, Унгария, Италия, Гърция и Румъния.

В продължение на 8 дни участниците ще дискутират по тематиките народна власт, човешки права и свободи, интензивно поданство. Дейностите по плана имат за цел да развият потенциала и уменията на организациите и директните участници, като им оказват помощ да се утвърдят като дейни участници в публичния живот и обществената реализация.

Чрез разнообразни неофициални способи на обучение бихме желали да предизвикваме участниците да повярват, че смяната е допустима, единствено в случай че бъдат дейни. Това споделиха от екипа на Сдружение с нестопанска цел „ Млади, дейни, изобретателни “ - домакини на събитието, което се организира тази седмица в Карлово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР