Активисти за правата на жените поискаха Джеймс Клевърли да подаде

...
Активисти за правата на жените поискаха Джеймс Клевърли да подаде
Коментари Харесай

Джеймс Клевърли е изправен пред първи призиви да подаде оставка, тъй като реакцията на шегата с наркотици за изнасилване на среща нараства

Активисти за правата на дамите желаеха Джеймс Клевърли да подаде оставка като министър на вътрешните работи, откакто се пошегува, че е дал на жена си опиат за обезчестяване на среща.

Обществото на Фосет сподели, че не може да се разчита на министъра от кабинета на торите, че " съществено ще се заеме с насилието против дами и девойки ".

Мирър разкри, че господин Клевърли се пошегувал на банкет на Даунинг стрийт за залива питието на жена си с опиат за обезчестяване. Той сподели на гостите, че " малко рохипнол в нейната напитка всяка вечер " е " не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко ". Неговите забележки пристигнаха единствено часове, откакто вътрешното му министерство разгласи проектите си за битка с шпайкването.

Главният изпълнителен шеф на Fawcett Society Джемайма Олчавски сподели: „ Отвратително е, че висшият министър, отговарящ за сигурността на дамите, счита, че нещо толкоз ужасяващо като упояването на дамите е смешно. Нищо чудно, че дамите не се усещат в сигурност. Зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР