Активисти, включително семействата на някои от заложниците в Газа, са

...
Активисти, включително семействата на някои от заложниците в Газа, са
Коментари Харесай

Израелски активисти блокират помощта за Газа


Активисти, в това число фамилиите на някои от заложниците в Газа, са блокирали Граничен контролно-пропусквателен пункт Керем Шалом, с цел да предотвратят навлизането на филантропична помощ в Газа, заяви Канал 13.

Кабинетът на твърдолинейното държавно управление на премиера Бенямин Нетаняху гласоподава предишния месец за наново отваряне на пропускателния пункт за влизане на помощ в Ивицата на фона на възходящата филантропична рецесия там.

Обществената телевизия Кан оповестява, че няколко камиона са влезнали в анклава преди протестиращите да дойдат. Активистите описват пред Канал 13, че са стигнали до границата, откакто полицията е сложила блокади в опит да попречи на прекосяването им. Активисти от организацията Tzav 9 споделят, че " стотици " хора са пристигнали, с цел да спрат пресичащите камиони. Видеозаписите, популяризирани в обществените медии, наподобява демонстрират няколко десетки. „ Никаква помощ, до момента в който заложниците не се върнат вкъщи “, споделя организацията. /БГНЕС, АФП
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР