Аксения беше една от най-колоритните участнички в риалитито, но зрителите

...
Аксения беше една от най-колоритните участнички в риалитито, но зрителите
Коментари Харесай

Ето в чие легло е била Аксения преди Фермата

Аксения беше една от най-колоритните участнички в риалитито, само че феновете заподозряха, че Иван и Андрей и bTV имат пръст в триумфа на секси брюнетката

Оказа се, че някои от участниците във „ Фермата “ напълно не са определени на инцидентен принцип или след тежък кастинг. Една от най-запомнящите се фермерки – Аксения се оказа не толкоз непозната за публиката дама. Фенове на сериала „ Татковци “ видяха присъединяване й в първи епизод, като сътрудник на Филип Буков, написа vihrogon.bg.

Още с влизането си в стопанството, претенциите и упованията на „ поморийската снаха “ както я нарекоха бяха много високи.

Първото нещо бе да потърси панер за пране и чаша вино. Разбира се тя не бе единствената позната на по-широк кръг хора дама даже и в тима на новите очаквания. Друга участничка – шефката на патологията в „ Света София “ Мажена, в чиито ръце са проплакали редица деца на известни персони, също откри мястото си в този сезон на аграрното предаване с продуценти Иван и Андрей.

Новоизлюпената актриса сподели, че е доста добра, макар поръчките, че не играе, а е себе си в предаването. Тя мина през какво ли не, от сложното начало с доста сълзи, негативни страсти на ратайския бряг, през любовта на новия си тим, където сподели радикално друго държание.

Може би „ Фермата “ ще се окаже трамплин към актьорска кариера, Аксения сподели, че е доста добра и както предсказват някои от феновете я чака холивудска кариера.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР