Акробатични демонстрации и трикове с едноколесен велосипед (юнисайкъл) ще бъдат

...
Акробатични демонстрации и трикове с едноколесен велосипед (юнисайкъл) ще бъдат
Коментари Харесай

Фестивалът "Спортувай в твоя град" ще представи трикови изпълнения на едно колело

Акробатични демонстрации и трикове с едноколесен велосипед (юнисайкъл) ще бъдат включени в програмата на градския фестивал " Спортувай в твоя град ". Събитието, което е част от самодейността " София 2018 - Европейска столица на спорта ", ще се организира в събота от 9.00 часа в Южния парк.

Организаторите са поканили четирима членове на групата MAD4ONE TEAM RIDERS. Кати Бол, Адриен Делекро, Пиер Стърни и Райън Олферс дружно с Галина Рьом-Рожбек от Sofia Unicycle Club & Mini Art Foundation ще са част от шоуто, което стартира в 12.00 часа.

Програмата ще включва още всеобщо тичане на 5 км, шампионати по стрийт баскетбол и футбол на дребни малки врати, състезания и викторини с награди.



" Юнисайкъл предизвика всеки един от нас да опита нещо ново и друго, обвързвано с дейния метод на живот. Никога не е късно да станеш по-добър в дадена област, да подобриш салдото и физическата си интензивност, а това сигурно ще те накара да се чувстваш доста по-добре. Този спорт е за всеки без значение от възраст и обществен статус – млади, не толкоз млади и хора от третата възраст, цели фамилии, начинаещи и напреднали ", обявиха уредниците.

Демонстрациите ще са самостоятелни и по двойки в дисциплините фристайл и трайълс. Триковете във фрийстайла се извършват по волна стратегия под съпровода на музика, до момента в който в трайълса включват скокове нависоко и далеко през трудности като тракторни гуми, коли, палети, бидони и други предмети.

На събитието ще има построена уъркшоп зона, където всеки искащ ще може да опитва чувството да кара юнисайкъл велосипед под управлението на експерт.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР