Ако за Brexit не бъде сключена сделка, това ще навреди

...
Ако за Brexit не бъде сключена сделка, това ще навреди
Коментари Харесай

Юнкер: Ако няма сделка за Brexit, британците ще бъдат големите губещи

Ако за Brexit не бъде подписана договорка, това ще навреди повече на Англия, в сравнение с Европейския съюз. Това сподели ръководителят в оставка на Европейската комисия - Жан Клод Юнкер, написа " Фокус ". Юнкер добави, че " в случай че се стигне до корав Brexit, той не е в полза на никого, само че британците ще бъдат огромните губещи “.
Според него, английската страна притиска Евросъюза да промени изискванията на съглашението по излизането. А от Обединеното кралство настояват, че Брюксел ще би трябвало да поеме отговорност за Brexit без договорка, в случай че не направи компромис. По думите на Жан Клод Юнкер, Европейският съюз не е подготвен да води нови договаряния за съглашението за отдръпване, а " единствено да даде някои уточнения в границите на политическите заявления, които контролират бъдещите връзки сред Обединеното кралство и Европейския съюз “.
Пред локален австрийски вестник ръководителят в оставка акцентира, че тъкмо Англия би потърпевша най-вече от сходен процес на обстановката. „ Ние сме изцяло готови за Brexit, макар че някои във Англия споделят, че не сме “, добави в умозаключение Юнкер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР