Ако вярвате в силата на съдбата и мислите, то тази

...
Ако вярвате в силата на съдбата и мислите, то тази
Коментари Харесай

Три места в България, където желанията стават реалност

Ако вярвате в силата на ориста и мислите, то тази публикация е за вас. Тогава няма да бъдете сюрпризирани, че в България както и на други места по света има места, където силата е толкоз мощна, че желанията могат да се трансфорат в действителност. Поне по този начин настояват хората, които са изпитали сами това знамение.
Кои са тези места?
Руската черква " Свети Николай " в София
Не единствено внушителната архитектура впечатлява, когато посетите този храм. За църквата скътана в сърцето на столицата има вярване, съгласно което в случай че човек напише желанието си на лист хартия и го остави до гроба на архиепископ Серафим, то ще бъде изпълнено. Много хора имат вяра, че владиката е светец, макар че не е канонизиран.
Пещерата на св. Иван Рилски
Пещерата, в която св. Иван Рилски е прекарал 7 години от живота си, се намира наоколо до Рилския манастир. Твърди се, че праведни са тези, които са съумели да се промушат през дупката на един от входовете. Ако човек, който е съумял да мине през дупката, желае, може да напише желанието си на лист хартия и да го остави сред камъните.
Езерото на желанията в пещерата Леденика

Според легендата, в случай че човек си потопи ръката във водата на езерото и си пожелае нещо, то ще стане действителност. Дори да не сте суеверни, коства си да посетите пещерата, която несъмнено е една от най-красивите у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР