Ако вярваме на предварителната социология, големият губещ на местния вот

...
Ако вярваме на предварителната социология, големият губещ на местния вот
Коментари Харесай

Дивият Запад! СИК-аджията Димитър Димов пак ще се кандидатира за кмет на столичния район “Надежда”

Ако имаме вяра на предварителната социология, огромният губещ на локалния избор през октомври т.г е претендентът на ГЕРБ Димитър Димов, по прякор “фигуранта ”. Прозвището му е обещано от жителите на “Надежда ”, а повода е, че актуалният градоначалник се славел като кукла на конци на създателя на СИК Румен Николов-Пашата. Димов бил женен за родственица на екс силовака и затова бил повдигнат и определен в региона, който се сочи за частна благосъстоятелност на Пашата. Злите езици сплетничат още, че откакто Димов печели изборите, благодетелят му си устройва кабинет в общинската постройка и по остарял сицилиански обичай, посрещал  там всеки, поискал са целуне пръстена му. В по-баналните случаи, посетителите идвали да си изкрънкат апетитна социална поръчка или сладостен имот на още по-сладка цена. И всичко това - на гърба на елементарните хора от региона, които не знаят ще доживеят ли да видят “Надежда ” чиста, благоустроена и свободна от мутренски изцепки. А такива процъфтяват при сегашния градоначалник.

 

Въпреки, че Пашата бил поставил ръка върху най-апетитните покупко-продажби, той хвърлял по някоя троха и на фигуранта си Димов. Методите му на работа на лъснаха след реконструкцията на Северния парк. След като облагородил зелените площи, кметът се заел да обезпечава паркова мебел. Оказва се, че общината е платила двойна, че и тройна цена на фантомна фирма-изпълнител. Така за две люлки, регион “Надежда ” олеква с 4158 лева, макар че индустриалната цена е 1092 лева, сигнализираха преди време от “Спаси София ”. Друг образец за съществено надписване на цените са пет маси за шах с по две столчета. За тях кметът е платил 2348 лева, макар че производителят ги продава за едвам 977 лева В досиетата на съперниците му отлежават десетки други случаи на откровени обири на национална пара̀, които ще бъдат извадени в навечерието на вота, заканват се те.

 

Кандидатът на “добрите сили ”, както се именуват Политическа партия, Демократична България и “Спаси София ” Румен Димитров от своя страна си навлече омразата на  мургавите жители на столицата. Част от бизнеса му е стопанисването на плувния басейн в Банкя. Точно по тази линия той е обект на разработка от Комисията за отбрана от дискриминация. През юли т.г от къпалнята му бяха изгонени група роми с единствения претекст, че гавазите на комплекса не харесват хора от този етнос. За това сигнализира правозащитникът Огнян Исаев. “Млада двойка взема решение да се разхлади от жегите в прословутия плаж “Аква Банкя ”, стопанисван от Димитров. Заедно с тяхно приятелско семейство, с дете на годинка, почтително се подреждат на опашката пред входа. Още при появяването им, гард от басейна се насочва заплашително към тях с цел да ги предизвести, че няма места. Срамната имитация е ориентирана само към ромите от опашката, а останалите претенденти за градска отмора влизат необезпокоявано. Въпреки, че ден след расистката изцепка персонално кандидат-кметът на “добрите ” сервира обществено извинения, живеещи към басейна остават с горчив усет. Интересно с какви очи Димитров ще се изправи пред тях на изборите през октомври.

 

А ние продължаваме да се питаме за какво партиите толкоз подценяват хората, че им натрисат претенденти, които са по-достойни да пишат пояснения в следствието, в сравнение с предизборни стратегии.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР