Ако всичко е честно и прозрачно, накрая ще бъдем победители.

...
Ако всичко е честно и прозрачно, накрая ще бъдем победители.
Коментари Харесай

Бербатов: Ако всичко е честно и прозрачно, накрая ще бъдем победители

Ако всичко е почтено и транспарантно, най-после ще бъдем спечелили. Това съобщи претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов при идването си за изключителния конгрес на централа. С него бяха членовете на екипа му Петър Величков, Мартин Петров и Стилиян Петров.

„ Очаквам да спечелим. Казах го доста пъти, в случай че всичко е почтено и транспарантно, най-после ще бъдем спечелили. Ние към този момент сме спечелили заради това, което направихме. Вървим с високо вдигнати глави. Чакаме да разберем по кое време ще влезем, ще можем ли да кажем нещо.
 508 клуба избират новия президент на БФС 508 клуба избират новия президент на БФС
508 клуба ще гласоподават за нов президент и управление на Българския футболен съюз на изключителния конгрес на централата през днешния ден. От Изпълком...

В такива съревнования и мачове са съпроводени от сходни неща – само че, с цел да няма, апелирахме Вие да сте вътре. Ние сме морални спечелили, нищо не може да скапе нашето въодушевление “, стартира той.

„ Оттук-нататък изборът е на делегатите на клубовете. Запознат съм, нещо, което в последна сметка, и самите делегати би трябвало да се хранят. Всеки има друг метод към нещата – не мога да ги обвинявам за това по какъв начин виждат нещата. Делегатите да гласоподават по съвест, единствено дружно сме мощни. В последна сметка, ние направихме това, което можем “, показа още някогашният национал, представен от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР