Ако все още не знаете или не сте се интересували

...
Ако все още не знаете или не сте се интересували
Коментари Харесай

Какъв е характерът ви според кръвната ви група

Ако към момента не знаете или не сте се интересували от кръвната ви група, време е да разберете. Тя демонстрира доста неща за характера ви и за самата ви същина. В публикацията ще ви покажем другите особености, които се дефинират от нея и ви характеризират като човек.

Нулева кръвна група
38% от популацията в света е 0+, а единствено 6% е 0-.
Тези хора са доста положителни, самостоятелни, обичат свободата, знаят по какъв начин да реализират задачите си упорити са, обичат да се забавляват. Много елементарно основават другарства, разговорливи са. Доказани са като положителни водачи и уредници. За тези хора е доста уместно да се занимават с бизнес. Лесно адаптивни са към всевъзможни условия, също по този начин имат присъщ финес.
Някои от неприятните им качества са, че не са търпеливи и сигурни в себе си, обичат да поемат прекомерно огромни опасности и се считат за съвършени. Прекалено разсеяни са и прекомерно експресивни. Тези хора са извънредно крайни, менят мненията и настройките си ужасно бързо.
Кръвна група А
Приблизително 34% от цялото население е кръвна група А+, до момента в който единствено 6% е А-.
Хората с тази кръвна група се характеризират с това, че са доста прочувствени, състрадателни, общителни. Лоялни и положителни другари са, извънредно подобаващи са за работа в екип. Обичат да следват разпоредбите и да живеят по тъкмо открит ред.

Отрицателните им качества са: Не обичат измененията, затворени са в себе си, постоянно са песимисти. Не се сприятеляват елементарно с другите хора и постоянно се усещат изолирани. Страшно срамежливи са в нова среда. Не могат да взимат бързо решения, постоянно се двоумят.

Кръвна група B
Около 9% от международното население е с кръвна група B+, а само 2% B-.
Много радостни хора са, безконечни оптимисти, постоянно усмихнати, дейни, енергични. Работохолици са, само че не обичат да работят в екип, индивидуалисти са.
Лошите им качества са: Страшно неорганизирани са, около тях царува същински безпорядък. Обичат постоянно да става каквото те кажат. Егоисти са в работата и в живота, написа.
Кръвна група АВ
Това е най-рядката кръвната група в света- Само 4% от цялото население е с кръвна група АВ+, а 1% имат АВ-.

Това са хора на изкуството, непредсказуеми са, чувствителни, с променливи настроения. Притежават изцяло противоположни качества. Понякога са срамежливи, а от време на време изцяло открити. Едновременно са интроверти и екстроверти. Обичат вниманието, умеят да съблазняват и да флиртуват с хората, които харесват. Не одобряват живота за даденост, стараят се да живеят пълноценно всяка секунда.
Лошото им качество е единствено едно-много елементарно могат да заблудят всеки, защото имат способността да трансформират същността си.


Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР