Ако водите натоварен начин на живот и нямате много време

...
Ако водите натоварен начин на живот и нямате много време
Коментари Харесай

Японски метод за оформяне на талията и ускоряване на метаболизма: 5 минути на ден са достатъчни!

Ако водите претрупан метод на живот и нямате доста време за извършения, не се отчайвайте! Винаги има решение. В края на краищата можете да се движите, като се изкачвате по стълбите, а освен като ползвате асансьора. А в днешната публикация ще научите и един забавен метод да намалите талията си. Ще ви отнеме единствено 5 минути дневно!

Опитайте тези препоръки!  Японските ритуали за хубост и здраве към този момент са известни в целия свят като извънредно ефикасни и практични. Ако следвате поредно тези указания, можете да видите мечтаните резултати за нула време.

Отървете се от мазнините по корема и оформете талията

Тези препоръки са от книгата Перфектен торс за 5 минути от известните японски персонални треньори Марико и Томоя.

Този способ освен изтънява талията, само че и оказва помощ за ускорение на метаболизма и поправяне на стойката. При този способ се извършват мощно целенасочени тонизиращи извършения, които спомагат за оформянето и укрепването на коремните мускули. По-долу са главните извършения, предложени за този способ:

Упражнение „ дъска “ (plank)

 упражнение дъска

Мнозина са наясно с невероятните изгоди от това упражнение, изключително за дълбоките коремни мускули. Тренирането на тези мускули е значимо освен за изгаряне на коремни мазнини, само че и за поправяне на стойката.

За да извършите упражнението вярно, легнете по стомах. Подпрете се на предмишниците и пръстите на краката. Повдигнете тялото си по този начин, че да се образува права линия, успоредна на земята от главата до петите. В същото време стегнете коремните мускули. Задръжте тази позиция за 30 секунди.

Поза лодка

 поза лодка

Още едно упражнение, което идеално укрепва коремните мускули. Тази поза „ лодка “, добре позната в йогата, е идеална за възстановяване на стойката.

Седнете на постелката с изпънати крака и тил, издигнат под ъгъл от 45 градуса. Повдигнете изпънатите крайници, с цел да образувате ъгъл от 90 градуса. Изпънете ръцете си паралелно на постелката, като че ли желаете да достигнете краката си. Задръжте тази позиция за 30 секунди.

Наклон напред

 извършения стройно тяло

Седнете на постелката и постепенно се наведете напред, тъй че торсът да е допустимо най-близо до бедрата, а лицето да е покрай краката.

Поставете ръцете си покрай стъпалата си.

Задръжте тази позиция за 5-6 цялостни вдишвания и издишвания.

Разбира се, не очаквайте да съумеете да докоснете стъпалата от първия път, само че ще забележите, че успявате да се наведете все по-напред с всяко последващо повтаряне.

Повдигане на краката

Последното упражнение оформя торса, дупето и бедрата.

Започнете, като застанете на четири крайници, подпрете лактите си на земята и повдигнете левия си крайник допустимо най-високо. Стегнете глутеуса и не се клатете, когато повдигате крайници си. На връщане докоснете с пръстите на крайници земята и повдигнете крайници още веднъж. Повторете 10 пъти. Останете в това състояние, повдигнете крайници си за финален път и го огънете в коляното. Стегнете още веднъж глутеуса. Повторете 10 пъти. Повторете същото с другия крайник

Опитайте този японски способ за намаляване на талията, отделете най-малко 5 минути дневно и ще видите явни резултати доста бързо.

Разбира се, не забравяйте, че упражненията би трябвало да се съчетават със здравословен метод на живот, уравновесена диета, пиянство на доста вода и задоволително сън.

Късмет!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР