Ако в момента имате усещането, че промените се случват с

...
Ако в момента имате усещането, че промените се случват с
Коментари Харесай

Майската супер луна ще донесе интензивни промени за тези 3 зодии

Ако сега имате чувството, че измененията се случват с извънредно бързи темпове, евентуално това е по този начин, тъй като групово навлизаме в сезона на затъмнението напролет на 2021 година - което значи, че предстоят доста обрати и завой за всички зодии. Пълнолунието през май 2021 година на 26 май е първото затъмнение за годината и също така е суперлуна, което значи, че има силата да раздруса нашите светове и да ни приведе в сходство с нова траектория.
С толкоз доста планетни дейности, които се правят в границите на променливите знаци на зодиака, можете да сте сигурни, че всеки роден под тези знаци ще усети резултатите на затъмнението по по-грандиозен метод. Прочетете, с цел да разберете дали сте един от зодиите, на които пълнолунието в Стрелец през май 2021 година ще повлияе най-вече и защо да внимавате, в случай че е по този начин.
 5-те зодии с шанс през лятото 5-те зодии с шанс през лятото
Лятото чука на вратата ти. Любопитен ли си какво ще ти сервира? Пътешествия, обич, кариера, благополучие? За всичко това ти е нужна и доза к...
Близнаци
Цикълът на затъмнението 2021 осветява оста на връзката ви, Близнаци, и това затъмнение на суперлуна се организира особено във вашия дом на партньорства. Това значи, че главните кулминационни точки, изводи или промени евентуално ще обиден любовния ви живот в този момент и ще достигнете забележителна повратна точка в най-близките си връзки. Това може да е моментът да изведете уговорката си към някого на ново равнище на съвестност или може да значи, че избрана връзка доближава своя период на годност и е време да я прекратите.
Дева
Това затъмнение раздрусва нещата във вашия свръхчувствителен дом и семейство, Дева, което изважда на повърхността всевъзможни скрити усеща и мемоари. Въпреки че хаосът при пълнолуние може да се прояви посредством вкарване на някаква драма във вашия живот или фамилно звено, това може да се случи и по-тихо - тъй че обърнете фокуса си във вътрешността и прекарайте известно време, успокоявайки нуждаещата се и сантиментална ваша страна.
 Суперлуната през април ще бъде разходка в парка за тези зодии Суперлуната през април ще бъде разходка в парка за тези зодии
Пригответе се да се потопите под повърхността на възприятията си, тъй като пълнолунието през април 2021 година ще бъде прочувствено. Това мощно с...
Стрелец
Тъй като суперлуната на Май се случва във вашия дом на личността и егото, ще почувствате, че прожекторът на затъмнението свети непосредствено върху вас, Стрелец. През тази година претърпявате някои дълбоки персонални промени и тази луна е преломен момент  във вашия път към самоотркиване. Затова, вместо да се разсейвате с празненства, взаимоотношения и външна стимулация, пробвайте се да позволите на вашата еволюция да се развие без никаква интервенция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР