Ако трябва да сме честни, Сидни Суийни ни спечели още

...
Ако трябва да сме честни, Сидни Суийни ни спечели още
Коментари Харесай

На какво ухае Сидни Суийни

Ако би трябвало да сме почтени, Сидни Суийни ни завоюва още преди време колкото с актьорския си гений, толкоз и с хубостта си. Спокойно можем да кажем, че тя е една от най-привлекателните актриси и това могат да го оценят освен почитателите ѝ.
 Сидни Суийни, изявлението ѝ за GQ, голите подиуми и какво я стимулира да продължи да снима такива
Какво стимулира Сидни Суийни да продължи с голите подиуми

Актрисата не има намерение да стопира

Сидни Суийни явно е примамила с великолепието и чара си и екипа на първокласната италианска марка Armani. Актрисата към този момент може да се похвали и с това, че е новото лице на парфюма им MY WAY.

Новата акция показва аромата като празник на младостта, свободата на духа и женствеността и тъкмо поради това Сидни Суийни е определена да бъде негово въплъщение, написа People. Личи си, че тематиката за женственост е обиграна посредством образните детайли на акцията. Актрисата е облечена в светлосиньо и виолетово, усмихнала се е необятно и закачливо, а контрастът е реализиран с розов цвят за декор. Всичко това, несъмнено, съвършено се съчетава с розово-виолетовата бутилка на парфюма.

Новината, че е новото лице на MY WAY на Armani Сидни Суийни споделя в своя Instagram. Към фотографията тя написа: " Не мога да бъда по-развълнувана и горда да бъда новото лице на @armanibeauty ". Актрисата добавя, че с неспокойствие чака да разкрие повече за акцията и не крие, че работата по нея е било едно от най-красивите ѝ преживявания, придружено с завършения и другари.

Топлите усеща очевидно са взаимни, защото от Armani също споделят единствено положителни усещания. По думите им незабавно са ги поразили силата и свежото отношение на Сидни, които си личат по откровената ѝ усмивка. " Тя има увереност и гений и е един от най-гъвкавите и магнетични млади артисти сега ", споделят още от марката за Сидни Суийни.
 ELLE, Women In Hollywood, Оливия Уайлд, Синди Суийни, Зоуи Кравиц и кои са отличените
Секси, сполучливи и самостоятелни - кои са " Жените в Холивуд "

Отличените дами на списание ELLE за 2022 година

" Всичко това я прави идеалното олицетворение на духа на MY WAY: свободна и дълбока концепция за женственост. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР