Ако трябва да изредим кои са най-добрите български филми създавани

...
Ако трябва да изредим кои са най-добрите български филми създавани
Коментари Харесай

40 години по-късно: 10 невероятни факта за филма Господин за един ден

Ако би трябвало да изредим кои са най-хубавите български филми създавани в миналото, то " Господин за един ден " (1983) с незабравимия Тодор Колев в основната роля несъмнено ще бъде измежду тях. Забавен, проницателен и надълбоко трогателен, филмът продължава да радва феновете 40 години след премиерата му. 

Това е един от най-известните български филми, само че все пак сме уверени, че не знаете всичко за него. А какво да се знае сигурно има, тъй като историята към основаването на " Господин за един ден "  е толкова невероятна, че единствено за нея може да се направи обособен филм.  Днес ще ви срещнем с някои малко известни и забавни обстоятелства към основаването на " Господин за един ден ", който можете да си припомните в . 

Специалната видеотека на EON изобилства от остарели български филми като   " Господин за един ден ", а това е най-добрият метод да съчетаете положителното остаряло време с новите технологии и да изгледате тези класики по допустимо най-достъпния и комфортен за вас метод. 

А в този момент, дано да се върнем обратно във времето и да надникнем към снимачната площадка на кино лентата " Господин за един ден ":
 10 невероятни обстоятелството за кино лентата  10 невероятни обстоятелството за кино лентата  10 невероятни обстоятелството за кино лентата  10 невероятни обстоятелството за кино лентата
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР