Ако Трети март е проруска, ДПС няма да работи с

...
Ако Трети март е проруска, ДПС няма да работи с
Коментари Харесай

Пеевски очаква формацията Трети март да е проруска. Ако е така, ДПС няма да работи с нея

" Ако " Трети март " е проруска, Движение за права и свободи няма да работи с нея ", безапелационен беше Делян Пеевски след уточняващ въпрос, че все отново Движението за права и свободи е част от парламентарното болшинство. 

" Не съм видял до момента да има партия. Като се сътвори " Трети март ", виждам, че я основават, в случай че има диалози, ще забележим каква ще бъде тази партия, в случай че е проруска, както чакаме, в никакъв случай няма да работим с нея ", сподели националният представител. По думите му по-атлантическа партия от Движение за права и свободи няма в този парламент.

Попитан дали се тормози, в случай че прокуратурата разкрие сигнали и каузи за БТК, за " Булгартабак ", за КТБ и други, както прикани президентът Румен Радев, Пеевски отговори, че всичко би трябвало да бъде проверявано.

" Направил съм запитвания към този момент, чакам да получа някакви отговори ", добави той и разяснява, че чака да бъде поканен в прокуратурата.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че не е отправял оферта към президента да е част от " сглобката ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР