Ако тепърва започвате да тренирате или по здравословни причини не

...
Ако тепърва започвате да тренирате или по здравословни причини не
Коментари Харесай

Колко минути на ден да ходите пеша за отслабване

Ако занапред стартирате да упражнявате или по здравословни аргументи не може да се захванете с прекомерно тежки и интезивни извършения, значи несъмнено разчитате много на ходенето пешком. То е превъзходен вид за поддържане на форма.
Анна Виктория, американски треньор и разработчик на приложението Body Love споделя пред Pop Sugar, че е най-добре да вървите по 30 минути три пъти в седмицата, с цел да видите някакъв напредък.
"LISS кардиото, което е кардио с по-ниска активност, само че за по-дълъг интервал от време, подкрепя отслабването и е съвършено за начало ", споделя тя.
Треньорката поучава да пробвате да говорите, до момента в който ходите, с цел да сте сигурни, че вървите с вярно движение. Ако вървите прекомерно бързо, че чак не можете да поддържате диалог, значи вършиме интензивно кардио, което е сред 3,8 и 4 благи в час.
Когато свикнете с честото вървене пешком, може да започнете да вдигате темпото, само че е хубаво да вършиме къси почивки. Или да вървите 30 минути по-бавно, след това да тичате за минута, да вземем за пример.
Анна Виктория споделя, че въпреки всичко не може да разчитате единствено на разходките, с цел да видите резултати, изключително в случай че се храните с бърза кухня. Добре е да намалите сладкото и да хапвате повече храни, богати на чист протеин, положителни въглехидрати и потребни мазнини.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР