Ако страдате от изтръпване на пръстите на ръцете и краката,

...
Ако страдате от изтръпване на пръстите на ръцете и краката,
Коментари Харесай

Тази рецепта ще промени живота ви: Лесен еликсир, който прочиства кръвоносните съдове като с помпа

Ако страдате от изтръпване на пръстите на ръцете и краката, евентуално това положение е обвързвано със здравето на кръвоносните съдове. Ето за какво ще ви бъде от изгода следната рецепта за тяхното филтриране и стимулиране на оросяването по цялото тяло.
От вечерта залейте 1/3 чаена чаша ленено семе с 1 литър вода. Сложете съда на водна баня в продължение на 2 часа.
През нощта запарете отварата, а на сутринта прецедете.
Трябва да получите към 850 мл течност. Пийте от готовия ленен балсам в продължение на 5 дни, по 1/3 чаена чаша заран на гладно и вечер преди хранене.
За да се реализира резултата на изцяло филтриране на съдовете, е належащо да спазвате лечебния курс в продължение на 15 дни.

Три месеца по-късно може да го повторите. Резултатът няма да закъснее, вие освен ще се чувствате по-добре, само че ще изглеждате по-добре.
И още:
Лечение с ябълков оцет и мед пречиства кръвоносните съдове от плаките, твърди известният врач проф. Мермерски. Според него, в случай че стартираме деня си с чаша вода, в която има една лъжица ябълков оцет и една лъжица мед, това ще ни подари здраве и дългоденствие. Тази напитка се пие 30 минути преди да закусим и това защищава от развиване на атеросклероза, защото пречиства кръвоносните съдове от насъбраните в тях плаки.
Проф. Мермерски предлага рецептата на хора над 40-45 години, с цел да се опазят и от рискови положения като инфаркт, инсулт и диабет вид 2.

Според известния врач и диетолог поради неправилното хранене измежду българите има най-висока смъртност, изчислена на глава от популацията.
Затова е време сами да се погрижим за себе си и да стартираме лекуване с ябълков оцет и мед и това да стане традиция за всеки, който води вреден метод на живот и не се храни здравословно. Според проф. Мермерски един морков може да набави нужната дневна доза от витамин С, както и нужното количество витамин А за четири дни. Две ябълки дневно пък на гладно могат да ни спасят от инфаркт и инсулт.
Освен лекуване с ябълков оцет и мед, проф. Мермерски предлага да не забравяме и чесъна, който е най-уникалното естествено лекарство. Една скилидка от него унищожава цялата патогенна флора в организма. Лечителят припомня, че еликсирът на младостта и дълголетието пък е примес от захаросан мед, орехи и мляко.

Проф. Мермерски счита, че българите ще бъдат по-здрави, в случай че стартират да се хранят вярно. Затова е добре да стартираме лекуване с ябълков оцет и мед всяка заран, с цел да бъдем здрави и да доживеем до дълбоки старини.
Ябълков оцет оказва помощ също при полиартрит, артроза, шипове и подагра. В реалност, с цел да излезете спечелили в битката с артрита и полиартрита – т. е. възпалението на ставите, е належащо да спазвате диета, учредена на внезапно ограничение на соли и пурини. Възползвайте се от напитка с ябълков оцет.
Само няколко седмици лекуване и ще захвърлите бастунчето.
Инфо: bradva.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР