Ако сте собственик на сайта или притежавате онлайн магазин, то

...
Ако сте собственик на сайта или притежавате онлайн магазин, то
Коментари Харесай

Как да определим бюджет за SEO оптимизация?

Ако сте притежател на уеб страницата или притежавате онлайн магазин, то най-вероятно сте чували за . Тя стана известен и даже главен способ даден уебсайт да доближи до мечтаната публика и да постигнете по-предна позиция в класирането. Тук поражда и въпросът какъв брой коства оптимизацията? На него и ще откриете отговор в идващите редове.

Какво би трябвало да имате поради?

Нещо, което е доста значимо за всеки един притежател на уебсайт, който е решил да влага в оптимизацията му, е, че това е дълготраен развой. Практиката демонстрира, че те нямат самообладание, с цел да видят резултатите и чакат това да се случи още с първия месечен доклад. За разлика от платената реклама в обществените мрежи и търсачките, където статистиката ви се появява незабавно със старта на акцията, то при оптимизацията не е по този начин.

При СЕО-то би трябвало да отделите сред 6 и 12 месеца, с цел да видите действителни резултати. За сметка на това, позициите, които достигнете ще са сигурни и надлежно ще получите доста повече органически трафик, за който не плащате. С други думи, изгодите, които получавате в замята, са надалеч по-дългосрочни.

В този ред на мисли идва и въпросът, към който насочихме вниманието ви при започване на публикацията – какъв брой би трябвало да отделим за оптимизация?

От какво зависи цената на услугата

Ако сте почнали да търсите компания или експерт, то сте забелязали, че изборът не е строго стеснен. Следователно и цените варират, което в допълнение ви затруднява. Повечето компании работят с закрепени цени на месец, които включват избран набор от услуги. За да са още по-гъвкави, те оферират и месечна такса, която да се построи въз основата на потребностите на клиента. Това значи, че можете да кажете какво очаквате от оптимизацията и затова да получите съответна цена.

Като цяло цената зависи от съответни фактори. Компаниите, които са отдавна на пазара и имат повече опит, разумно ще изискат и по-висока цена. Това обаче не би трябвало да ми бъде мерило за качество при дадена организация. Напротив, в случай че тя в действителност е сполучлива, то ще има потвърден опит  - портфолио, което да можете да разгледате.

Също по този начин, би трябвало да внимавате и за хора, които имат подозрително ниска цена. Особено в случай че това предложение е съпроводено от обещания за бързи резултати за малко време. В множеството случаи това е сигнал за ниско качество и тактики, които са в отклоняване от стандартите на Google. Използването на сходни тактики може да докара до загуби на уеб страницата ви и оттова санкции от Google.

Как да определите бюджета за ?

Има няколко основни фактори за определянето на оптимизацията. Всичко обаче зависи от това каква сума сте склонни да отделите за бюджета и потребностите на вашия бизнес. Затова добра насочна точка е да определите Съд на Европейските общности потребностите на оптимизацията си. Ако към този момент сте работили по нея, то най-вероятно имате насочна точка. В случай, че това е нещо ново, то ви предлагаме да се обърнете към експерти в опит в региона. Хубаво е да създадете бюджет, който е съгласуван с възвръщаемостта на вложенията. Няма по какъв начин да очаквате такава първите дни, само че е хубаво да следите докладите всеки месец, с цел да оцените успеваемостта на вашата тактика и несъмнено да си извършите доклад за по-дълъг интервал.

В случай, че си търсите приближен интервал за вашата оптимизация, то можете умерено да се обърнете към нас. Ние ще проучваме моментното положение на уеб страницата и ще създадем проект за деяние, като съставим оферта по отношение на вашите потребности.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР