Ако сте се надявали на спокойно лято, то можете да

...
Ако сте се надявали на спокойно лято, то можете да
Коментари Харесай

3 “горещи” криптовалути, които разтърсват крипто пазара през юли

Ако сте се надявали на умерено лято, то можете да останете (раз)очаровани, защото новите криптовалути безусловно препускат една през друга. След като Ripple отчасти завоюва делото си против SEC, това безусловно взриви пазара, който навлиза в мощен интервал макар жегата.

И по този начин, без повече да ви губим времето, дано да разгледаме няколко страхотни криптовалути, които стартираха тази седмица, само че към този момент притеглят вниманието на вложителите.

Най-добрите предварителни продажби сега

В идващите редове ще разгледаме три от най-хубавите предварителни продажби, които могат да се окажат сполучлива инвестиция, в случай че съумеете да си изиграете добре картите. Нека забележим и кои са те.

Burn Kenny

Burn Kenny ($KENNY) съставлява забавен метод към пазара на криптовалутите, съчетавайки детайли от поп културата – по-специално от анимационния сериал South Park – с характерностите на крипто пазара. Този меме токен е основан на Етериум мрежата и действа по ERC-20 стандарта.

$KENNY е част от растящата вълна на меме криптовалутите , която става все по-популярна в крипто света. Стойността на тези токени нормално е обвързвана с общността към тях и с това какъв брой сполучливо те съумяват да провокират интерес към себе си.

$KENNY е общностно насочен и има за цел да сътвори динамична и дейна общественост, която цени хумора и спекулативните игри, даже и в изискванията на волатилност, които са присъщи за крипто пазара.

За да предоставим някои съответни данни за $KENNY, те имат крауфъндинг цел от $500,000, като идната предпродажба стартира в 19:00 часа в четвъртък, 20-ти юли. 40% от общия брой токени ще бъдат разпределени за предпродажбата с цена $0.0001875.

Трябва да посочим, че може да има действителен капацитет за 4-5 кратно нарастване на цената, само че е значимо да се има поради, че това допустимо нарастване е високорисково и зависи от голям брой фактори.

Важно е да се означи, че аналогията с Mr. Hankey е забележителна, защото последният съумя да направи пик от 3Х след стартирането си.  

Evil Pepe Coin

Evil Pepe Coin е нова меме монета, която сега организира предварителна продажба и се чака да се разпродаде бързо. Тя е подкрепена от мощен маркетингов екип и е част от известното семейство на меме монетите Pepe. Някои анализатори чакат взривоопасен растеж за Evil Pepe Coin, като някои предвиждат рентабилност до 100X.

Също както Burn Kenny, Evil Pepe Coin се чака да предложи голям капацитет за облага. Проектът е упорит и екипът зад него има съществени проекти за бъдещето. Те се надяват да си сътрудничат с авторитетни основатели на мемета и да открият връзки с други планове в бранша на меме монетите. Напълно разумно е да се основават паралели с Pepe, който докара на вложителите си умопомрачителни облаги.

Целта на Evil Pepe Coin е да реализира пазарна капитализация от $100 милиона. Ако съумеят, това може да значи големи облаги за ранните вложители.

BTC20

BTC20 е нов крипто план, който предлага неповторими благоприятни условия за вложителите. Създаден по ентусиазъм от историческата външност на Биткойн, този план има за цел да повтори триумфа на своя предходник, само че с добавени усъвършенствания и функционалности.

Сходно с други известни различни криптовалути като Burn Kenny и Evil Pepe Coin, BTC20 разполага със характерен капацитет, който го отличава от другите на пазара. Той комбинира най-хубавите характерности на Биткойн и Етериум, създавайки един децентрализиран актив с висока степен на сигурност и еластичност.

Вместо да употребява енергоемката PoW (Proof of Work) система на Биткойн, BTC20 употребява PoS (Proof-of-Stake) консенсусен механизъм като Етериум. Това значи, че притежателите на токени могат да “ ” своите$ BTC20 и да получават награди за това, сходно на приемането на лихви от обичаен банков депозит.

Предварителната продажба на BTC20 предлага опцията да купите този неповторим токен на извънредно ниска цена от едвам $1, преди формалният му дебют на пазара. Това е идеална опция за вложителите, които желаят да се възползват от евентуалната стойност на BTC20, преди тя да доближи по-високи равнища.

Накратко, BTC20 е многообещаваща криптовалута, която комбинира най-хубавите характерности на два от най-големите играчи в крипто сферата. С неповторимия си капацитет за възвръщаемост и новаторските си функционалности, той предлага привлекателна опция за вложителите да разширят своите портфейли с високопотенциален актив.

Заключение

С убеденост можем да кажем, че е време за “ ” на криптовалутните пазари в разгара на лятото. Новите предварителни продажби на криптовалути като Burn Kenny, Evil Pepe Coin и BTC20 показват новаторски хрумвания и оферират нови благоприятни условия за вложителите.  

Докато Burn Kenny и Evil Pepe Coin разчитат на силата на меме културата и общностното присъединяване, BTC20 употребява най-хубавите характерности на Биткойн и Етериум, предлагайки неповторима композиция от сигурност и еластичност.  

С неповторимия си капацитет за възвръщаемост и новаторските си функционалности, тези криптовалути оферират привлекателни благоприятни условия за вложителите, търсещи да разширят своите портфейли с доста евентуални активи. Според мнозина тези три криптовалути съставляват забавни благоприятни условия, които си коства да следите през идващите седмици.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР