Ако сте се чудили къде живее добре познатата на всички

...
Ако сте се чудили къде живее добре познатата на всички
Коментари Харесай

Ето как живее Ани Салич на село

Ако сте се чудили къде живее добре познатата на всички у нас Ани Салич, към този момент стана ясно къде е това. Телевизионерката е една от първите известни персони, която сви гнездо за непрекъснато в пернишкото село Рударци, написа Шоу Блиц.

Мястото напоследък стана една от най-желаните дестинации от звездите, които се надпреварват да купуват парцели там, написа Марица.

Парцелът на новинарката в селото бе добит преди развода ѝ с Бранко Салич. Въпреки, че двойката имала опция да си построи вила на доста етажи, предпочели да изберат сглобяема къща-фургон, каквито са на мода зад Океана.

Такива здания се водят нискобюджетни, само че към момента не всеки може да си ги разреши, тъй като цените им потеглят от 40 хиляди нагоре.

След като се разведе, Ани Салич избра да остане в селската вила дружно с децата си Хана и Лазар. До ден сегашен тя живее в Рударци и всеки ден пътува за работа до столицата. Въпреки проблемите с трафика, нищо не могло да размени спокойствието в селото, от което имали потребност.

Селската къща на журналистката е единствено на един етаж, само че е задоволително просторна, с цел да има стая за всеки. Ани е приютила от известно време и майка си, която се пенсионира по-рано и ѝ оказва помощ в грижите за децата.

Ани Салич е избрала семпло обзавеждане, кухнята ѝ е по стандарт, а с цел да се топлят през зимата разполагат с камина на дърва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР