Ако сте разочаровани от живота на батерията на вашия iPhone

...
Ако сте разочаровани от живота на батерията на вашия iPhone
Коментари Харесай

Нов лийк разкри огромно увеличение на живота на батерията на iPhone 16 Pro Max

Ако сте разочаровани от живота на батерията на вашия iPhone 15 Pro и даже изключването на тази функционалност за икономисване на батерия не е било задоволително – имаме положителни вести за идващото потомство iPhone 16 Pro Max. Поне в случай че сте консуматор на Pro версиите.

Според информация в X, споделена от Majin Bu, който има разнопосочен опит в правилните отчети споделя, че е съумял да получи информация за размера на батерията на iPhone 16, 16 Plus и 16 Pro Max. Според тази информация iPhone 16 Pro Mаx може да бъде оборудван с 4676 mAh батерия. Която няма да е Г-образна заради смяна на дизайна на вътрешната конструкция. С това Apple ще размени батерията с потенциал 4422 mAh, употребена в iPhone 15 Pro Max.

Подобен скок в потенциала може да се чака и в базовия iPhone 16. Според слуховете той ще има батерия с потенциал 3561 mAh. За съпоставяне, iPhone 15 има батерия с потенциал 3349 mAh. За страдание тези, които обмислят покупката iPhone 16 Plus, би трябвало да знаят нещо значимо. Животът на батерията му може да намалее от 4383-те mAh в iPhone 15 Plus до 4006 mAh в iPhone 16 Plus.

Тъй като базовите модели нормално оферират по-добра батерия заради неналичието на фантастичните функционалности като ProMotion и Always-On екран, ще бъде забавно да забележим по какъв начин iPhone 16 Pro Max ще заеме водеща позиция. Ако всичко това е правилно, той ще бъде позициониран като моделът предлагащ най-хубавия живот на батерията на iPhone до момента.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР