Ако сте привърженици на конспиративната теория, че американците не са

...
Ако сте привърженици на конспиративната теория, че американците не са
Коментари Харесай

Невиждан кадър с Нийл Армстронг на Луната се продава на търг

Ако сте последователи на тайната доктрина, че американците не са стъпвали на Луната, иден търг на „ Кристи‘с “ може да ви опровергае с материални доказателства. 

Повече от 2 400 фотографии документират " златната епоха на проучването на космоса " и това е най-голямата сходна сбирка, която в миналото се е появявала на търг, цитира Си Ен Ен известието на аукционната къща. Най-голямата сензация на търга, който ще се организира онлайн, е непубликувана фотография на Нийл Армстронг, направена по време на задачата „ Аполо 11 “ през 1969 година Тогава астронавтът става първият човек, стъпил на повърхността на Луната. Той беше съпроводен в задачата от Бъз Олдрин и Майкъл Колинс.

По това време нито една от фотографиите от " лунната разходка ", оповестени в началото от НАСА, не демонстрира Армстронг. Той е претрупан да стои зад камерата и да прави фотоси, само че по-късно се появи и един кадър с него. Снимката е направена от Бъз Олдрин. Очаква се цената й да доближи 30 000 паунда (33 500 евро).

Търгът включва и " селфи " на Олдрин от задачата „ Джемини XII “ през 1965 година, прословутата фотография на Земята отдалеко " Синьото топче ", направена през 1972-ра от Харисън Шмит, както и над 2 000 други изображения на галактически задачи със и без хора. Има изображения и на Марс. Онлайн търгът продължава да 20 ноември. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР