Ако сте почитатели на DayZ, The Last of Us и

...
Ако сте почитатели на DayZ, The Last of Us и
Коментари Харесай

Изгледайте над 10 минути от геймплея на The Day Before

Ако сте фенове на DayZ, The Last of Us и The Division, само че желаете да опитате нещо свежо, което да е сходно с трите посочени заглавия, то сигурно за вас ще съставлява интерес The Day Before. През предходната седмица, издателите от MyTona и разработчикът Fntastic показаха ново геймплей видео към играта, което в 13 минути ви показва разнообразни част от играта. За разлика от предходното видео, което представяше градска среда, новият филмов откъс се фокусиран над отрити пространства. Играта е сървайвъл екшън ММО с открит свят, която излиза в края на тази година за PC в Steam.

Видеото стартира с радиопредаване, в което мъж приказва на заден декор с тъга за протичащото се в света. Действието се придвижва бързо към основните герои, които прекосяват пресечена околност с мощни 4х4 возила, като скоро им се постанова да влязат в пердах с тайфа неживи на изоставена бензиностанция.

Разработчикът Fntastic е студио, основано в Иркутск, „най-студения град на Земята“ и са известни с приключенската си игра Radiant One, появила се за мобилни устройства, както и The Wild Eight, заглавие с отвесна вероятност на камерата, като The Day Before се явява един много упорит план за компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР