Ако сте говорили със своите възрастни роднини, то вероятно те

...
Ако сте говорили със своите възрастни роднини, то вероятно те
Коментари Харесай

Как да си гарантираме здраве на старини с действия сега?

Ако сте говорили със своите възрастни родственици, то евентуално те се оплакват от разнообразни болежки. Немалка част от тях са разследване на това, че на млади години не са се грижили добре за своето здраве.

В тази публикация ще забележим какво можем да създадем ние, с цел да живеем по-здравословно и да имаме положителни старини. 
 Това са 10-те странни навика, които ни удължават живота Това са 10-те странни навика, които ни удължават живота
Някои привички на пръв взор са незначителни, само че имат огромно въздействие върху живота ни. Те може да са както нездравословни, по този начин и позитивни за...

1) Грижете се за кожата си

Ако сте от хората, които се грижат за кожата си, то на остарели години тя няма да е груба и напукана. Да, ще имате бръчки, само че те няма да са толкоз зле като при хора, които не са го правили. Ползването на крем, лосиони и несъмнено - слънцезащитен крем, са значими за здравето на кожата. Живеем във време, в което слънцето става все по-силно, а въздухът в градовете - все по-мръсен. 

2) Движете се! 

Заседяването е огромен проблем на актуалното ни общество. Не отделяме задоволително време за придвижване и това може да ни коства доста на остарели години, тъй като ще затлъстеем и ще имаме проблеми с кръвоносните съдове. Движете се, тъй като това е здраве! 

3) Неправилно хранене
 Нуждата от сън зависи от възрастта Нуждата от сън зависи от възрастта
Заспал си на бюрото, даже по-късно, което смяташ за добра отмора през нощта? Вероятно си задаваш същия въпрос като доста други: Колко...

Много е значимо да се храните вярно и да не се тъпчете с отпадъци. Добре е да се хранете със сезонни плодове и зеленчуци, да пиете чай и течности и да забравите за пържено, да намалите сладкото и да обърнете внимание на това да ядете на по-малки порции, само че по-често. 

4) Зарежете нездравословните привички

Пиенето и пушенето са единствено две от нещата, които би трябвало да оставим зад себе си в случай че желаеме да доживеем до дълбоки старини. Ако не можете да ги спрете, то най-малко ги намалете, с цел да не вредят доста на вашето здраве. 

5) Почивайте си и намалете напрежението

Можете да желаете да изкарвате доста пари и да жертвате сън и нравствен мир за сметка на това. За жал имаме опасения, че парите, които ще изразходите ще отидат за това да си платите сметките за здраве. Важно е да изкарвате пари, само че не забравяйте да се грижите за себе си. Защото в случай че се разболеете - няма да може да изкарвате нужните средства. Намерете златната среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР