Ако сте гледали турнира в Делрей Бийч през тази седмица,

...
Ако сте гледали турнира в Делрей Бийч през тази седмица,
Коментари Харесай

Успешен ретур? Не, одрасках колата на корта


Ако сте гледали шампионата в Делрей Бийч през тази седмица, няма по какъв начин да не ви е направило усещане това, че в единия от ъглите на корта има автомобил BMW. Той, несъмнено, е там поради един от спонсорите на конкуренцията. Само че от немската компания другият път може и да помислят повече, дали да слагат тъкмо там първокласния модел.

Причината е, че след първия четвъртфинал в петък автомобилът бе одраскан. Томи Пол извърши подсечен по диагонала сервис, а позицията на противника му Стефан Козлов бе такава, е с цел да отиграе ретура си той без да желае нанесе удар по колата.

Драскотината не трогна американеца, който бе подготвен да нанесе още един удар, сърдит от невъзможността да извърши топката по метода, по който му се искаше.

Впоследствие драскотината бе заличена небрежно, само че BMW-то бе основно настоящо лице и в мача на Райли Опелка с Адриан Манарино. Изведнъж във втория сет фаровете на автомобила светнаха, което наложи краткотрайно прекъсване на играта.

В същото време през целия мач Опелка се оплакваше от доста шумна музика, идваща отвън корта, поради което заплаши даже да спре присъединяване си. Оказа се, че на комплекса се организира благотворителен търг, откъдето идва музиката. Поради тази причина и уредниците отхвърлиха молбата на тенисиста тя да бъде спряна.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР