Ако сте гледали нашия нов клип Краят на света, на

...
Ако сте гледали нашия нов клип Краят на света, на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Моментът, в който дори си помислиш да посегнеш на жена е моментът, в който вече не си мъж

" Ако сте гледали нашия нов клип " Краят на света ", на финала му несъмнено сте забелязали едно посвещение. Клипът се посвещава на всички дами, станали жертва на принуждение ", написа Слави Трифонов на формалната си страница във Facebook.

" Много пъти, когато са ми гостували чужденци – световноизвестни, изключително мъже, аз с цялостно съображение съм им казвал, че в България се гордеем с красивите българки. Но не съм им казвал, че има нещо, от което би трябвало да се срамим. Само от 2018 година до през днешния ден в България след домашно принуждение са убити 39 дами, а 28 дами са потърпевши тежко. Само от началото на тази година жертвите са 6 ", показва Трифонов.

" Защо, бе хора? Защо? Толкова е ужасно това да обичаш една жена, да живееш с нея, тя да ти роди деца, и вместо да се грижиш за тази жена като за цвете, като за муза, като за смисъла на твоя живот, ти да я убиеш. Повлияни от тази страшна статистика, ние взехме решение да посветим този клип и тази ария на битката с насилието против дами. Просто желаех да го знаете ", приключва известният шоумен.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР