Ако срещате проблеми в близостта с любимия човек – може

...
Ако срещате проблеми в близостта с любимия човек – може
Коментари Харесай

Защо мъжът ми вече не иска да прави секс с мен?

Ако срещате проблеми в близостта с обичания човек – може би не сте единствена. Скорошно изследване сподели, че към 15% от връзките имат интервал на застой в половия живот в един или различен миг. За страдание, неналичието на полово другарство е една от главните аргументи за разлъка. Ако във вашата връзка в последно време сексът е мираж, преди да вземете дефинитивно решение за бъдещето на връзките, запознайте се с няколко вероятни аргументи, заради които сътрудникът отхвърля секс с вас:

Вече не сте толкоз привлекателна
Това, че имате връзка, не значи да спрете да се грижите за тялото и здравето си. Посвещавайки се на децата и мъжете, дамите неведнъж не помнят за грижата за себе си. Обичайте се, развивайте се – по този начин ще поддържате огъня на вашата връзка. Не се оправдавайте единствено с неналичието на време – интернет е на една ръка разстояние – там ще намерите хиляди разновидности за подготовка вкъщи, даже и в случай че разполагате единствено с двайсет минути. Бъдете уверена – самочувствието е секси. Никой няма да забележи няколкото кг от горната страна, в случай че вие не показвате, че се притеснявате от тях. Спомнете си каква бяхте при започване на връзката – това момиче още живее във вас – просто му дайте късмет да се прояви, въпреки и с няколко години повече.

Той е изгубил интерес към вас
Всичко върви без спънки, вие се обичате, прекарвате бурни нощи дружно... и внезапно – нещо се случва – той изгубва интерес към вас. Ден след ден, вие се лутате и си задавате въпроса: „ Какво се обърка? “. Останете спокойни – може би сте минали стадия на влюбването и вашата връзка е минала в другарство. Навярно той към момента ви обича, само че е изгубил желанието за секс с вас – неведнъж мъжете не приказват за това, а просто го демонстрират. Опитайте се да поговорите и да изясните връзките си.

Понижено либидо
Пониженото предпочитание за секс, а оттова и занижената полова интензивност са присъщи за слабото либидо. Причините може да са няколко – стресът на работното място, депресивните положения или пък еректилната дисфункция. Опитайте се да разграничите другите понятия и да определите дали аргументите са медицински или прочувствени.

Употреба на медикаменти
Използването на антидепресанти може да има отрицателен резултат върху половия живот, а също така може да се отрази и на равнищата на хормоните. За страдание, за тези странични резултати не се приказва доста, само че скорошно изследване демонстрира, че може да има връзка сред използването на тези лекарства и загубата на предпочитание, неналичието на оргазъм и намалената сензитивност. Симптомите могат да са разнообразни при всеки, и за жалост въздействат на качеството на живот.

Нивата ви на половост не съответстват
Може би той не е толкоз полов колкото вас. На всяка връзка е належащо време. Опитайте се да не прибързвате със заключенията, изключително в случай че сте при започване на вашите взаимоотношения. Бъдете търпеливи. Постепенно, опознавайки се, ще намерите своя темп и ще се нагодите един към различен. Говорете повече, споделяйте, общувайте – дано това бъдат главните стълбове, които ще запазят вашата връзка от провокациите на времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР