Ако сред познатите или близките си имате Дева, то сте

...
Ако сред познатите или близките си имате Дева, то сте
Коментари Харесай

5 необичайни способности на хората от зодия Дева

 5-необичайни-способности-на-хората-от-зодия-Дева

Ако измежду познатите или околните си имате Дева, то сте наясно, че това са доста надеждни, положителни и радостни хора. Мнозина от тях имат чудесни качества, които близките не виждат незабавно. Но с помощта на тях Девите са едни от най-прекрасните хора! 

1. Умеят добре да слушат

Повечето хора обичат да приказват за себе си. Ако желаете да спечелите благоразположението на някой човек, му задавайте въпроси за живота и работата му. Но с Девите е друго. Т са положителни слушатели. Ако ви се желае да споделите нещо с някого, тогава представителите на тази зодия с наслада ще „ дадат ухо “.

2. Те са доста надарени

Девите са доста надарени. Те показват себе си благодарение на танци, музика, актьорско майсторство или изобразяване. Под този знак са родени доста звезди: Пулу Коельо, Шо Конъри, Маколи Кълкин, Майкъл Джексън, Ричард Гиър, Киану Рийвс, Бийонсе, Салма Хайек и други.

3. Те са скромни

Девите умеят да се държат в рамка, да бъдат сдържани и спокони. Те са равнодушни към благосъстоянието. Парите не са най-важното нещо за тях.

4. Девите са умни

Девите постоянно могат да дадат отличен съвет на този, който има потребност от него. С лекост получават нови познания, нужно е единствено да положат малко старания и да повярват в своите сили.

5. Те са занимателни

С Девите в никакъв случай няма да скучаете. Ако планирате някакво празненство, обадете им се и вашата вечер ще премине в чудесна компания.

И още нещо – Девите са отлични уредници, правилни другари, умни ръководители и борци за правдивост. Ако измежду вашите близки има хора, родени под този знак, споделете тази публикация с тях!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР