Ако случайно някой се е затъжил за изчезналата от екрана

...
Ако случайно някой се е затъжил за изчезналата от екрана
Коментари Харесай

Нора Шопова се уреди с работа в БНТ 1 - slava.bg


Ако инцидентно някой се е затъжил за изчезналата от екрана синоптичка на Нова тв Нора Шопова, към този момент може да се успокои. Манекенката се уреди с нова работа на екрана и то още по-престижна от преди.

От момиче, което чете прогнозата за времето и се фръцка пред картата на България, тя се преквалифицира във водеща на публицистично предаване в Българска национална телевизия.

От понеделник, 20 април, хубавата Нора към този момент е лице на новото всекидневно предаване на националната телевизия „ Питай БНТ”. Макар да няма и ден журналистически стаж зад тила си, тя се оказа най-достойната телевизионерка за стола до Драгомир Драганов в студиото на медията, която се финансира от държавния бюджет. В първото издание на предаването хубавата Нора изглеждаше още по-хубава от нормално.

Дали смяната се дълги на нова прическа, дали е от новите гримьори, или манекенката се е разкрасила от единствено себе си, не е ясно, само че тя бе в топ форма за дебюта си като сериозна журналистка. Жалко обаче, че суперлативите се отнасят само до външността ѝ. Колкото до качествата ѝ на водеща, те най-малко към този момент са меко казано скромни.

Колегата на Нора – Драго Драганов, задаваше съвсем всички въпроси към първия посетител – ген. Венцислав Мутафчийски, диалогът с който разумно се въртеше към ковид. На новоизлюпената водеща беше дадена опция да зададе единствено два въпроса, които тя едвам съумя да прочете, сричайки от лист, над който бе приведена като обезпокоена ученичка. Докато изслушваше отговорите, се беше постарала да придаде на лицето си допустимо най-съсредоточения тип, на който е способна, въпреки че изражението ѝ издаваше по-скоро терзание, в сравнение с подготвеност по обсъжданата тематика. Дори с всички старания на волята, които вложи в двайсетината си минути на екран, Нора не съумя да се отърве от манекенския фасон да оправя косата си.

Възмутени фенове се чудят по какъв начин една манекенка се класира непосредствено за стола за водеща в Националната телевизия. „ Не би трябвало ли да има критерии за такава позиция? Не е ли необходим стаж?”, недоумяват те. Вероятно същото се пита и сътрудника на Нора – Драгомир Драганов, прочут още като Драго Чая. Миналият през всички стъпала в специалността публицист явно мъчно понася своята партньорка. Дори пред камерата той не съумява да сдържа раздразнението си от нея, прекъсва я, взима ѝ думата безогледно и са му нужни големи старания на волята, с цел да я остави да довърши изреченията си в ефир. Какво става зад кулисите, е по-добре да не знаем, написа Уикенд.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР