Ако скоро сте излязли от романтична връзка, то значи сте

...
Ако скоро сте излязли от романтична връзка, то значи сте
Коментари Харесай

Факти, които ще ви помогнат да преодолеете раздялата

Ако скоро сте излязли от сантиментална връзка, то значи сте в оня стадий на чудене за какво нещата не са се получили и дали самите вие не носите виновност за раздялата. В тази публикация ще разгледаме някои обстоятелства и персонални утвърждения, които да си спомните, с цел да преoдолете сантименталната разлъка по-лесно: 

1. Вие не сте неуспех единствено, тъй като връзката се провали.

Това е трудно за схващане от доста от нас заради метода, по който обществото продължава да прокарва концепцията за „ сполучлив човек = сполучлива връзка “.

Това не е по този начин. Връзка, която приключва с разлъка, не значи, че сте провал; това просто значи, че връзката не е била подобаваща за вас. Не се упрекваме, когато обувките не ни пасват, тъй като знаем, че е неуместно да го вършим. И по този начин, за какво да обвинявате себе си, че имате връзка, която не е подобаваща и сте излезли от нея?

2. Вие също не сте неуспех, в случай че сте сами.

Неженен не значи, че „ не си задоволително добър “ или че не си обичан. Честно казано, някои от най -успешните хора в историята са били известни с това, че са били неженени през по-голямата част от живота си в зрелост. Не приемайте нещата толкоз във вътрешността. Да, фамилията може да има някакви упования за това да се задомите и да имате деца, само че това са отживелици - живеем в тотално разнообразни времена от тях. 

3. Раздялата значи, че ви чака някой или нещо по-добро.

Е, доста е евентуално да намерите най-малко един човек, който ще ви допадне повече от вашата някогашна половинка. Ако не го извършите... това също не е проблем. Има доста занимания, благоприятни условия за доброволци и благоприятни условия за работа, които биха могли да бъдат еднообразно удовлетворяващи. Може би имате потребност да бъдете сами известно време, с цел да прочистите главата си. 

4. Не е нужно да преживявате разлъка сами.

Един от най -добрите способи да научите по какъв начин да преодолеете раздялата е да се обадите на околните си другари, с които може да говорите по тематиката. която имате. Споделете с тях, направете нещо, с цел да се разсеете. Никой не е споделил, че раздялата значи, че би трябвало да вървиш самичък от самото начало. Така че, не се опасявайте да опитате и неща, които не сте правили преди. На тях има възможност да срещнете нови хора, с които да се сближите.

5. Времето лекува всичко

Да страдате поради раздялата завинаги е доста малко евентуално. Дори в случай че той/тя е бил/а всичко за вас, ще се изненадате какъв брой малко ще има значение това в границите на няколко години. Времето е огромен врач като този и въпреки това да не ви помогне да се почувствате по -добре сега, това за в бъдеще ще преодолеете и това и ще станете по-силни. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР