Ако си спомняте добре прическите на Миа Фароу и Кери

...
Ако си спомняте добре прическите на Миа Фароу и Кери
Коментари Харесай

Хит 2020: Прическите на Миа Фароу и Кери Мълиган

Ако си спомняте добре прическите на Миа Фароу и Кери Мълиган в двете версии на „ Великият Гетсби “ – от 1974-а и от 2013-а – ще се ориентирате във водещите трендове в косите за края на 2019-а и началото на 2020-а. Ретро вълните и ренесансовите къдрици са измежду огромните шлагери – изключително за наближаващите празници, за целия януари, който прелива от купони на именици, за любовния февруари, за женския март и по този начин нататък... Другата глезотия е момчешкият изискан – Миа Фароу „ покрива “ и него. На фамозната фотография от сватбата си с Франк Синатра наподобява като безспорен малчуган. „ Говорим за смесени действителности - улично облекло и висша мода, обществени медии и просвета, поп арт и изкуство – смели като в никакъв случай, толкоз смели, че лансират  миксовете по толкоз нехаен метод. В епохата на кликове и лайкове екстравагантността внезапно се трансформира в подобаваща за всички. Достъпна и многостранна, днешната поп просвета е първокласна отпратка към мощни и носими модели “, разяснява Митко Дамов, представяйки настоящата сбирка на La Biosthétique, по която в Европа работят интернационалният изобретателен шеф Александер Динтер и вълшебницата в палитрата Андреа Бенет.



Митко Дамов с Диана Дафова след едно от следващите си модерно събития

„ Това са прически, които трансформират лицата в портретна снимка, гарнирана с цветовете но Анди Уорхол. Комбинирането на субективно хармонизираните нюанси отразява духа на сбирката със мощни текстури, които придават на косата  в допълнение измерение. Най-важното е всяка характерност да получи лична интерпретация под формата на разнообразни стилове “, добавя Митко Дамов. Неслучайно прическите имат и имена. Одата за къдриците, да вземем за пример, се назовава „ Сандра “ и стои като ореол на елегантността.  Стратегически поставените руси кичури са леки като пера и като че ли игриво се опълчват на гравитацията. А вълнистите текстури от 20-те години на ХХ век разкриват същинската същина на къдриците и тяхната безтегловност основава увлекателно неповторима форма, която играе с геометричната суровост на трапецовидното подкастряне и изстрелва прическата в сегашното. Късото моделира прецизната форма, придавайки й практична страст, модерност и разнообразие. В нея, несъмнено, има и доста бунтарство.



Каква е палтирата? Силно изсветлена праскова -неустоим цвят, който въплъщава актуалната непринуденост. Друг безапелационен тренд в багрите е сияйното и пулсиращо русо. Лешник, който е мек и изтънчен и като сатен, насочва ясно обръщение -  женствено и мощно. Бежови тонове, отчасти нанесени непосредствено върху косата, употребяват новата „ мраморна “ техника, с цел да основат тънко ослепителен резултат.

Жената, която познава света и знае какво той чака от нея, има корав метод и в макияжа – в настоящата тематична сбирка La Biosthetique тя остава нежна, буйна, сензитивна и мощна, без да стига до радикална смяна във визията си. Важното е да се визиите в разнообразни аспекти на сцената, споделят специалистите от парижката централа. „ Нежният шепот “ е серията, която отличава външния тип с вдъхновяващи тъмнозелени изящни мигли, а цялостни матови устни в естествено кестеняво приключват нежното лъчение. „ Приковащ взор “ - ослепително изумрудено зелено, обрисувано от топло какаово кафяво мистериозно подчертава върху очите. Нежно блестящите устни в безпристрастен колорит от палисандър приключват интензивния тип.  Мистичен сив грим и мощно розова орхидея на устните придава сензитивен и мощен израз. В маникюра господства махагонът – супер тежкарски и за всеки тоалет.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР