Ако се срещаш с някого, който те прави по-щастлива, откогато

...
Ако се срещаш с някого, който те прави по-щастлива, откогато
Коментари Харесай

Имаш цял живот да намериш любовта

 момиче-с-чадър

Ако се срещаш с някого, който те прави по-щастлива, след като и да било, който те кара да се събуждаш на драго сърце заран, който те стимулира да ставаш по-добра, тогава се срещай с този човек. Изграждай връзки с него. Бъди с него. Прекарай с него безкрайност.

Но в случай че не си намерила подобен човек, тогава остани сама толкоз дълго, колкото е нужно. Не се притеснявай да кажеш на роднините си, че си сама, когато се събирате по празници и те питат за персоналния живот.

Не се смущавай, когато единствено ти от всички свои приятелки към момента не си омъжена и си без деца. Не се залъгвай, убеждавайки се да повярваш, че връзките ти с някого ще станат по-добри.

По-добре бъди сама, в сравнение с да се срещаш с някого, който с часове дава отговор на твое простичко известие или с някого, на който не искаш да отговаряш, тъй като, почтено казано, можеш и без да споделяш с него.

По-добре бъди сама, в сравнение с да се срещаш с някого, който ще прави проблем за всяка дреболия.

По-добре бъди сама, до момента в който не срещнеш този, който желае да се види с теб по-често, в сравнение с ти него. Който те обича повече, в сравнение с ти него. Или противоположното.

Вместо да бъдеш с някой отровен човек, или противоположното, с добър човек, към който нямаш усеща, по-добре почакай. Изчакай връзки, в които всички усеща ще бъдат взаимни. В които и двамата ще бъдете луди един по различен. В които ще виждате бъдещето си дружно.

Нормално е да усещаш напрежение, когато всички в близост се женят, омъжват и вършат деца. Но пред теб е целият живот. Имаш време да реализираш своите фантазии. Време да завържеш нови другарства. Време да изградиш кариера. И повече от задоволително време, с цел да намериш своята обич.

Така че стой да се хулиш за това, че си се разделила с човек, с който си била доста години, само че сте усетили, че няма смисъл. Или за това, че от дълго време не си ходела на срещи. Спри да се критикуваш за това, че не можеш да си намериш половинка.

В правото си си да бъдеш сама. В правото си да целуваш неправилните хора, да се опитваш да изградиш връзки с тях. В правото си да експериментираш, трупайки опит.

В правото си да търсиш своя лична обич в свое лично движение.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР