Ако се състои това голямо мнозинство, което се формира в

...
Ако се състои това голямо мнозинство, което се формира в
Коментари Харесай

Харалан Александров: Ако се състои голямо мнозинство, то големият победител е Христо Иванов

„ Ако се състои това огромно болшинство, което се образува сега – ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, значи, че огромният победител е Христо Иванов. И още,че може да се състои огромната фантазия, поради която съществува „ Демократична България “. Това разяснява общественият антрополог Харалан Александров в " Тази заран " по bTV.


„ Прочитът, който се дава, че надали не съветското въздействие в България се надига срещу оформянето на това евроатлантическо държавно управление. Този подправен разказ, който се основава, с цел да може да се насажда боязън и да се измие срамът от събитието, че Бойко Борисов още веднъж застава отпред на страната, откакто тези, които бяха основани като негов противовес в този момент се коалират с него. Президентът напълно основателно изрази рецензии, казвайки, че Политическа партия са се дискредитирали поради записите “, сподели политологът Слави Василев.

„ Редица системи в страната имат действителна потребност от рестарт, в случай че не от рестарт то най-малко от дълбочинна промяна. Едно е да имаш високи и почтени цели, а друго е да имаш механизмите за и капацитета като парламентарна поддръжка да извършиш дълбочинни промени, тъй като това не е обезпечено имайки поради, че двете най-големи парламентарни групи са намерили метод за кабинет “, сподели журналистът Петко Георгиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР