Ако се потвърдят всички руски изследвания, че нашата ваксина влияе

...
Ако се потвърдят всички руски изследвания, че нашата ваксина влияе
Коментари Харесай

Ако руската ваксина влияе на COVID-19, то до една година Русия ще може да я предостави на целия свят,

Ако се потвърдят всички съветски проучвания, че нашата ваксина въздейства на COVID-19, то до една година Русия ще може да даде тази ваксина на целия свят. Русия в никакъв случай не е укривала технологиите си и считам, че в случай че имунизацията бъде доказана, то Русия ще даде на всички страни в света аналога на произвеждане. Това сподели в изявление за Българска телеграфна агенция проф. Дмитрий Еделев - водещ съветски доктор и академик.
В Русия има ваксина, която е била създадена против вируса от 2003 година, тази ваксина в Русия я има, създаването съществува, тя към този момент е тествана на мишки и на маймуни, и в случай че се стигне до опасност за човечеството, то Русия е подготвена да създаде за два месеца над 20 милиона дози от тази ваксина, уточни той. 
COVID-19 вирус белтъците на HIV1 - това са белтъците на СПИН, и по тази причина съветската система на интензивно отнасяне и лекуване на заболелите са ориентирани срещу СПИН-а, и досега, дръзвам да споделя, че са най-ефективни при лекуването на COVID-19. Руската скица за лекуване се състои от три препарата срещу HIV1 - това е най-ефективно досега и по тази причина на този стадий ние в Русия нямаме смъртни случаи, а единствено оздравели, разясни проф. Еделев.
По думите му температурата, при която COVID-19 умира е 56 градуса.
" Искам всички да знаят, че заразяването с ковид става чрез докосването на три точки - това са очите, носа и устата. Освен това COVID-19 се предава чрез суровата необработена храна. Така че всички би трябвало да се въздържим от потреблението на сурови необработени храни. Същото важи и за напитките. Затова би трябвало да се пие вода от доста тествани източници или да се пият топли питиета, чай, да вземем за пример. Откажете се от студените закуски и предястия и суровите такива. Преминете напряко към горещата чорба, горещото или изпечено главно и топлия чай ", предложи проф. Еделев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР