Ако се чудите какво чувства човек, след като е изневерил,

...
Ако се чудите какво чувства човек, след като е изневерил,
Коментари Харесай

Какво чувства човек, след като е изневерил

Ако се чудите какво усеща човек, откакто е изневерил, то мъчно можете да намерите елементарен отговор на този въпрос. Изневярата в една връзка постоянно се счита за демонстрация на нарцисизъм. Истината е, че изневеряващите изпитват безчет страсти, откакто изневерят, и тези страсти могат да бъдат разнообразни при другите хора.

При някои изневеряващи има първичен прилив на адреналин, който съпътства акта на невярност. Те могат да се усещат въодушевени от тайната и заплахата на обстановката, само че това постоянно е кратковременно. След като първичната тръпка отмине, доста хора изпитват непреодолима виновност и позор.

Много усеща човек може да изпита, само че едно от тях е, че е предал доверието на колегата си и че се е подвел.

В допълнение към виновността и срама измамниците могат да изпитват и възприятие на тревога и боязън. Те могат да се тормозят, че ще бъдат хванати и че ще последват следствията. Това може да докара до непрекъснат стрес и чувство за непрекъсната натегнатост.

В същото време някои могат да почувстват облекчение след изневярата. Тези усеща човек усеща, в случай че има проблем с половинката си, само че те не не престават дълго.

 Какво усеща човек, откакто е изневерил Какво усеща човек, откакто е изневерил

Така че, в случай че си мислите „ Съжаляват ли изневеряващите “, значимо е да отбележим, че това по какъв начин се усеща след изневярата значително зависи от неговата самостоятелна позиция и опит. Докато някои могат да изпитват виновност и позор, можете да се изненадате какво усеща човек, който е предал доверието на половинката си.

Често се споделя, че измамниците в никакъв случай не съумяват, а когато става въпрос за сърдечни каузи, тази сентенция сигурно е вярна.

Макар че изневярата може да донесе първична тръпка, въпрос на време е действителността на обстановката да настъпи и това, което в действителност усеща човек да излезе на напред във времето.

Незабавно страдание

В някои случаи това, което усеща човек е разкайване съвсем незабавно след изневярата си. Това може да се случи, в случай че осъзнае сериозността на дейностите си или в случай че види какъв брой засегнат е сътрудникът му от това, което е създали. При тези хора осъзнаването, че са позволили неточност, може да пристигна доста бързо и те може да са нетърпеливи да работят за възобновяване на доверието във връзката си.

 Какво усеща човек, откакто е изневерил Какво усеща човек, откакто е изневерил

Конфронтация

В други случаи може да се наложи изневеряващите да бъдат конфронтирани от колегата си или от някой различен, с цел да видят грешката в постъпките си. Тази борба може да бъде под формата на сериозен диалог със брачна половинка или брачната половинка, строга лекция от другар или даже посещаване при психотерапевт. Това, което усеща човек в подобен миг е сериозен позор от направеното и той може да стартира да осъзнава, че е направил неточност.

Последиците

Понякога изневеряващите осъзнават, че са създали неточност, едвам когато се сблъскат с следствията от дейностите си. Например те могат да изгубят колегата си или да би трябвало да се оправят с следствията от изневярата, като да вземем за пример правни проблеми или обществено заклеймяване. За да разберете какво усеща човек в подобен миг, то би трябвало да деликатно да говорите с него и да го накарате да показа мислите си.

 Какво усеща човек, откакто е изневерил Какво усеща човек, откакто е изневерил

Виждане на другата страна

Друг метод, по който изневеряващите могат да осъзнаят, че са създали неточност, е като видят какво усеща човек от гледната точка на колегата си. Те могат да стартират да схващат какъв брой мъчителна и нездравословна е била тяхната спекулация и да стартират да съчувстват на болката на колегата си.

Заключение

Отговорът на въпроса „ Какво усеща човек откакто е изневерил? “ не е еднопосочен. Някои изневеряващи може да копнеят за някогашните си сътрудници, само че други не. В последна сметка това зависи от обособения човек и неговите усеща към предходната му връзка.

Изневярата постоянно може да бъде признак на по-сериозни персонални проблеми във връзката, тъй че даже в случай че изневеряващият липсва на някогашния си сътрудник, това не е наложително да е здравословен или позитивен блян. Важно е да се помни, че изневярата предизвиква болежка и изменничество на жертвата на аферата и въпреки че прошката и продължаването напред са вероятни, те не постоянно са обезпечени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР