Ако съществуваше класация за български звезди с най-много серийни връзки

...
Ако съществуваше класация за български звезди с най-много серийни връзки
Коментари Харесай

Най-похотливите родни мераклии: Джизъса и Пищова спорят за любовник No. 1, Коко Динев и Коцето първенци на попфолк фронта + още пикантни подробности

Ако съществуваше ранглиста за български звезди с най-вече серийни връзки с известни и не толкоз известни любовници, то сигурно измежду първите щяха да са имената на Димитър Маринов, прочут като Митьо Пищова, Благой Георгиев – Джизъса и Христо Сираков – 100-те манекенки.

Митьо Пищова в никакъв случай не е спестявал креватните си прекарвания. Напоследък 63 годишния мъж се оплаква от тежки здравословни проблеми. „ Бях в болница, вършиха ми интервенция в Германия, смениха ми клапа на сърцето и машинка имам за 20 хиляди лв.. Обвързан съм с 4 дами – две по на 22 години, на 24 и на 26. Те не знаят една за друга. Вече физически съм сносно и четири са ми малко. Сексуално никакви проблеми нямам, дори съм полово вманиачен “, споделя Пищова. Той твърди, че е блудник о е спал с 3547 дами! " Не мога с една жена! Хваща ме полуда и изчезвам “, пеняви се Пищова.

Ако приемем, че златото отива при Митьо, то сребърният орден е за Христо Сираков . Според него виновност за прозвището му 100-те манекенки има някогашната му жена Мария, която в изявление се пошегувала, че преди нея той е преспал със 100 манекенки. В момента Сираков е завладял сърцето на 38-години по-младата от него Дениз Хайрула. Преди нея бе плеймейтката Жанет Осипова. Не постоянно връзките му с дамите са толкоз мимолетни. От моделката Ирен Онтева той има наследник. Беше много вдлъбнат и по брадърката Зара. В дългия му лист са вкарани Нора Недкова и Биляна Евгениева.

Следващият плейбой на републиката е Благой Георгиев. Той се трансформира в обект на мнения откакто след развода си с Есмер Омерова прелъсти Гери-Никол. Отношенията им завършиха бързо след намесата на бащата на младата звезда, който не можел да си показа, че ще има шурей като Джизъса. После някогашният футболист вкара в леглото си Русата Злкатка, която взе, че му пристана. Георгиев има две деца от гимнастичката Христина Витанова и едно от Есмер. Неофицилано се приказва, че бройките на Благо са доста повече.

Коко Динев също има дълъг лист със завоевания. От фолк певицата Анелия, с която подписаха брак, Коко има щерка. От Емилия пък две деца – момче и момиче. Бизнесменът към този момент има и четвърто дете. Майката този път не е известна фолкгърла. Говори се, че в листата му с мимолетни връзки влизат имената на Преслава, Райна и мн.др. Сред топсвалячите се подрежда и Константин. Макар да има законна половинка, Коцето се слави с сластния си темперамент.

Веселин Маринов постоянно е привързан с привлекателни дами. В момента 57-годишният трубадур върти обич с Веселина Пеева след два брака и последвали разводи.

Футболистът Валери Божинов е съумял да прелъсти едни от най-красивите дами у нас. От певицата Алисия има наследник, а от Николета Лозанова щерка. Любопитен факт е, че към този момент някогашната му възлюбена Николета Лозанова в този момент е в прегръдките на неговия съотборник от „ Левски “ Ники Михалов. Божинов в този момент пък е със сръбската хубавица Биляна Дол, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР