Ако сънувате, че умирате по време на полов акт, това

...
Ако сънувате, че умирате по време на полов акт, това
Коментари Харесай

Сънуваш, че умираш по време на секс – преуморен си

Ако сънувате, че умирате по време на сексуален акт, това може да се дължи най-много на физиологическото или на психическото ви положение сега, настояват френски невролози.

Физическата причина може да е умората на тялото, която произлиза от това, че доста работите и малко спите. Психологическата, която се отразява и на физическото ви положение, може да е нервно напрежение.

Освен това, в случай че постоянно сънувате, че умирате по време на секс, това може да е знак, че страда от натрапчиви уплахи и е време да посетите психоаналитик. Но в случай че всички тези аргументи отсъстват, просто разтълкувайте съня си.

Както за мъжете, по този начин и за дамите, този сън има едно и също пояснение. Подсъзнателно ви изтезава мисълта, че работата, която вършите, е прекомерно изморяваща и може да ви докара до болест.

Това може да значи също по този начин и че смятате себе си за персона спокойна и недостъпна, само че внезапно усещате, че ставате жертва на съдбовна пристрастеност, която е в положение да срине вашата непристъпност.

Трети вид за разтълкуване на подобен сън е, че сънуващият не е задоволен от имиджа си и счита изцяло да се преобрази. За тази цел той би трябвало да почине насън и да се трансформира в нов човек.

 Сънуваш, че умираш по време на секс – изнемощял си

Ако пък сънувате, че вършиме секс в Космоса, това значи, че е стартирал процесът на усъвършенствате на тялото ви, както и на душата ви. Още античните мъдреци са свързвали Космоса с хубостта и висшия разсъдък.

Сексът в Космоса насън значи влизането на сънуващия в пространството на висшия разсъдък и постигането от него на съвършените секрети, както и приобщаването му към божественото.

Ако към вас кръжат планети и други небесни тела, това издава вашето предпочитание да се отдалечите от света и да създадете собствен личен в свят, в който да се чувствате изцяло предпазени.

А в случай че сънувате, че вършиме секс под вода, това издава вашето предпочитание за близко другарство с избран човек, както и стремежът ви да преодолеете затруднение, което е зародило напълно неотдавна.

Сънят за секс под вода може да значи също по този начин предпочитание да се върнете в детския си интервал, с цел да се чувствате защищаване. Твърде доста ви затрупва всекидневието и желаете малко успокоение.

За дамите подобен сън значи най-много демонстрация на подсъзнателното им предпочитание скоро да имат дете. За мъжете подобен сън значи, че желаят да бъдат същински господари, които да бъдат глезени като деца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР