Ако събитията по небесната карта напоследък сякаш са затихнали, то

...
Ако събитията по небесната карта напоследък сякаш са затихнали, то
Коментари Харесай

2022 завършва с гръм и трясък: Меркурий става ретрограден!

Ако събитията по небесната карта в последно време като че ли са затихнали, то значи ни чака нещо доста забавно! Макар основният провинен са хаоса си остава Марс, който е все по този начин назадничав до края на годината, Меркурий е планетата, която се готви да се включи в празненството. Марс ще спре ретроградното си придвижване, само че затаете мирис, тъй като Меркурий се готви да влезе в неговите обувки и да стане назадничав тъкмо в края на 2022!

И по този начин, в края на годината ще се съберат цели 4 ретроградни планети. Очаква ни забавен интервал!

През декември единствено една планета ще бъде в стационарна и ретроградна фаза и това е злокобният Меркурий. Нормално е за Меркурий да бъде назадничав 3 пъти годишно, само че 2022 очевидно желае да си отиде с гръм и тропот и прибавя още едно ретроградие на Меркурий. Нещата стават още по-интригуващи, тъй като Марс е назадничав в Близнаци, който в действителност е знакът на Меркурий. 

Кои планети ще са ретроградни през декември 2022:

Както към този момент казахме, през декември общо 4 планети ще бъдат ретроградни, само че една от тях, Нептун, ще тръгне в своя пряк ход преди края на месеца. Уран ще продължи своето ретроградно придвижване през целия месец, само че няма да ни въздейства по този начин мощно. Ретроградният Марс е много по-рядко събитие - случва се един път на всеки 2 години, което значи, че ще ни въздейства доста повече. Меркурий става стационарен и назадничав в самия завършек на декември, само че най-малко към този момент сме привикнали с неговия изменчив манталитет.

Ето какво да очаквате от ретроградния Меркурий през декември:
 Какво да чакаме от ретроградния Меркурий  Какво да чакаме от ретроградния Меркурий  Какво да чакаме от ретроградния Меркурий  Какво да чакаме от ретроградния Меркурий
Ако се чудите по какъв начин да се справите с ретроградния Меркурий, ето няколко съвета:
 Как да се оправим с ретроградния Меркурий  Как да се оправим с ретроградния Меркурий  Как да се оправим с ретроградния Меркурий  Как да се оправим с ретроградния Меркурий
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР