Ако са верни тези данни - отразяват тенденция, затова гледаме

...
Ако са верни тези данни - отразяват тенденция, затова гледаме
Коментари Харесай

Йорданов: Има такъв народ не е нито вляво, нито вдясно, тя е отгоре - над всички

 " Ако са правилни тези данни - отразяват наклонност, по тази причина гледаме на тях като на наклонност ", това сподели пред БНР Тошко Йорданов, заместник-председател на партията на " ИТН ", в коментар на данни от социологическо изследване, съгласно които водачът на партията - Слави Трифонов е най-популярният български политик сега. Той акцентира, че те имат доверие единствено на интернационалните организации, измерващи публичните настройки.

По думите му  " ИТН " няма да отстъпи от три свои претенции, които бяха завени в референдума, извършен от тях преди години - за мажоритарни избори в два тура, понижаване на дотацията на партиите на 1 лев и електронно отдалечено гласоподаване.

Йорданов посочи, че предлагането им за понижаване на депутатите на 120 души не е минало през референдум и по тази причина не са безапелационни в настояването си за него.

" Българският народ съобщи ясно, че желае да се случат тези три неща, по тази причина направихме политическа партия.... Отиваме на тези избори, с цел да осъществяваме тези три точки от референдума и те да станат закон ", съобщи Тошко Йорданов.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са партиите, с които  " ИТН " изрично няма да си сътрудничи в ръководството, акцентира Йорданов:

" Патриотите и " Воля " не ги броим. Когато стане ясно кои партии влизат в Народното събрание, бихме могли да водим диалог с тях, само че ще тръгнем от трите точки от референдума, за които изрично настояваме ". 

Зам.-председателя на партията на Слави Трифонов съобщи, че няма никакво значение дали една партия се дефинира като лява или дясна, тъй като " за гласоподавателите са значими практицизмът, честността и моралът ":

" Тази координатна система към този момент е остаряла. Десни партии вземат леви решения, леви партии вземат десни. В кръга на шегата ще ви кажа, че нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е от горната страна - над всички ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР