Ако с партньора си имате 10 и повече години разлика

...
Ако с партньора си имате 10 и повече години разлика
Коментари Харесай

Възрастовата разлика на щастливите двойки

Ако с колегата си имате 10 и повече години разлика във възрастта, евентуално ще имате проблеми в брака. Струва ни се, че няма съвсем нищо изненадващо в това - въпреки всичко става дума за разнообразни генерации. Има обаче и възрастова разлика, която се оказва " идеалната " - в случай че я имате, би трябвало да се радвате на съвсем слънчев брачен живот.

 Марго Роби и брачният партньор й Том Акърлев са набори

Марго Роби и брачният партньор й Том Акърлев са набори

Според проучване на Университета Емъри, тя е... 1 година. Двойките, в които единият сътрудник е по-голям от другия едвам с 12 месеца, стигат до бракоразвод едвам в 3 % от случаите. Ако разликата е 5 години, процентът нараства на 18 %, 10 години - 39 % и близо 20 години - стряскащите 95 %. Проучването е направено измежду 3000 двойки, които посочили, че какъв брой по-голяма е разликата в годините, толкоз по-неуспешен се оказва бракът им. Има обаче една конвенционалност - в случай че са минали повече от 2 години от сватбата, без значение от възрастовата дупка, вероятността за бракоразвод спада с 43 %.

 Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са връстници

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са връстници

Преди да стартираме да се вглеждаме във връстниците си с вярата, че някъде измежду тях е бъдещият ни сътрудник, да не забравим, че сходни изводи имат напълно разумно пояснение - колкото по-близки сме по възраст, толкоз по-вероятно е да имаме сходни ползи, възгледи и цели в живота.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР