Ако работят политическите правила, политическата логика, би трябвало правиотелството да

...
Ако работят политическите правила, политическата логика, би трябвало правиотелството да
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Ако политическата логика работи, утре правителството ще падне

Ако работят политическите правила, политическата логичност, би трябвало правиотелството да падне на следващия ден, когато е гласуването на вота. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, които поддържаха инициирания от Възраждане избор на съмнение.

Две от партиите, които поддържат правителстворто очевидно – Движение за права и свободи и ГЕРБ непрестанно настояват пред българското общество, че не са в обединението. Движение за права и свободи настояват, че поддържат единствено поради конституционните промени, само че през днешния ден няма да гледаме конституцията, сподели Свиленски.
Днес за следващ път ще се легитимира тази тройна връзка, която имат Движение за права и свободи, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Утре пък Движение за права и свободи публично ще се причисли с гласоподаване, тъй като досега единствено господин Карадайъ поддържа кабинета при избора му.
Това държавно управление би трябвало да си отиде, тъй като единствено за три месеца пред погледа на Борисов, Пеевски и Петков то навреди на българската енергетика, безапелационен беше Георги Свиленски. Заради тяхната политика в бранш „ Енергетика “ след години нашите деца няма да имат с какво да си зареждат колите и телефоните.

Цялото изявление вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР