Ако през пролетта изолацията донякъде промени навиците ни за пазаруване,

...
Ако през пролетта изолацията донякъде промени навиците ни за пазаруване,
Коментари Харесай

Как да пазаруваме и даряваме едновременно

Ако напролет изолацията ненапълно промени навиците ни за извършване на покупки, то в този момент още веднъж сме подготвени да пълним кошниците си (и онлайн, и офлайн) с много ненужни неща, изключително когато наближи оня дълго чакан петък в края на ноември. Големите отстъпки обаче водят и до недомислени покупки. Ясно е, че всички ще се изкушим и сигурно ще пазарим, само че за какво да не го създадем малко по-обмислено, малко по-разумно.

Затова едно от наложителните неща е да имаме прелиминарен лист с неща, които са ни нужни... в действителност, тъй като защо ни е още едно палто в дрешника, като тази зима по този начин или другояче нямаме доста мотиви за излизане. Или в случай че въпреки всичко имаме потребност от него, дано влагаме в първокласен артикул, който ще носим най-малко няколко сезона. Да, по-малкото е повече, даже когато приказваме за извършване на покупки!

Докато влизаме в ролята на ловци на отстъпки обаче, има опция да се превърнем в донори и да се включим в някоя благотворителна идея, освен тъй като наближава Коледа. Точно такава опция ни дават от дрогерии, които и тази година ще имат своя, като 3% от дневния оборот на 27 ноември ще бъдат дарени на SOS Детски селища в интерес на звено „ Майка и бебе “. В дневния оборот се включват и онлайн продажбите, осъществени в магазини dm през платформата на foodpanda. Не за първи път dm поддържа Звено „ Майка и бебе “ към SOS Детски селища, което се грижи за млади майки и бременни дами, като им предоставя възможност за краткотрайно настаняване.

На миналогодишния Giving Friday  с помощта на своите клиенти акцията на dm  събра 10 880 лева, които бяха дарени на Центъра по детска хемодиализа към СБАЛ по детски заболявания „ Проф. Иван Митев “, гр. София.

С тази сума може да бъде увеличена, а в има толкоз доста неща, с които можем да напълним кошницата си изцяло рационално, а по едно и също време с това ще знаем, че оказваме помощ на някого в потребност. #givingisthenewblack

 

С поддръжката на dm

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР