Ако потребител със срочен договор реши да се прехвърли при

...
Ако потребител със срочен договор реши да се прехвърли при
Коментари Харесай

Прехвърлянето при друг телеком коства до 3 месечни такси за абонати със срочни договори

Ако консуматор със срочен контракт реши да се трансферира при различен телеком поради повишението на цените при неговия вследствие на индексацията на база годишната инфлация, ще заплати неустойки в размер на до три общоприети месечни такси. Това е безусловно неизгодно за клиента и на процедура в актуалната обстановка човек. Коментарът е Габриела Руменова от онлайн платформата „ Ние, потребителите “ в утринния блок на телевизия Еuronews Bulgaria.

В студиото на „ Добро утро, Европа “ тя изясни, че само потребителите, чиито контракти са безсрочни и съумеят да открият по-изгодни сега условия при някой от съперниците, имат някакъв късмет за по-различен излаз. Това обаче е малко евентуално, тъй като множеството хора избират да се възползват от промоциите и постоянно остават със срочни контракти. Освен това, другите два телекома могат също да приложат индексацията във всеки един миг.

Нещо повече – в случай че при сключването на настоящия все още контракт потребителят е закупил телефон, таблет, преносим компютър...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР