Цената на великденските стоки трябва да е ясно обозначена и

...
Цената на великденските стоки трябва да е ясно обозначена и
Коментари Харесай

Кой размества великденските стоки и как се стига до заблуди за цените?

Цената на великденските артикули би трябвало да е ясно обозначена и сложена в непосредствена непосредственост до продукта, за който се отнася, без значение от това какъв брой е огромен или непосредствен по тип до останалите. Това напомни създателят на онлайн платформата Габриела Руменова по отношение на годишните нелоялни практики в този интервал от годината.

Заради по-големия поток от клиенти шефовете на магазините би трябвало да положат спомагателни старания да наблюдават стоките в комерсиалните зали да се намират на верните си места, а клиентите да се стараят да не ги разместват. Така ще се понижи рискът от неумишлени заблуди по отношение на цените.

„ Когато в един търговски обект се оферират няколко типа козунаци, при разбъркването им потребителите могат да останат с неправилни усещания за цената. В секторите за великденски артикули постоянно има една-две с промоционални етикети, а останалите са на постоянни цени. Това се случва всяка година и включва и козунаците, при които разликата в цените може да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР