Ако подкрепяте Путин и атака срещу Украйна, ако подкрепяте агресия

...
Ако подкрепяте Путин и атака срещу Украйна, ако подкрепяте агресия
Коментари Харесай

Европейските политици, подкрепящи Путин, не са християндемократи, убеден Туск

" Ако подкрепяте Путин и офанзива против Украйна, в случай че подкрепяте експанзия и сте против жертвата, вие не сте християндемократ. Ако желаете да замените западния модел на демократична народна власт с източен модел на " властническа народна власт ", вие не сте християндемократ. Ако желаете спор и разделяне на света и Европейски Съюз, вие не сте християндемократ.

 Манфред Вебер - претендентът на ЕНП за началник на Европейската комисия
Манфред Вебер - претендентът на ЕНП за началник на Европейската комисия

Щял да трансформира Европа

Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск по време на тирада на конгреса на Европейската национална партия, който атакува европейски политици като Виктор Орбан, които поддържат съветския водач Владимир Путин.

Според него евроизборите през 2019 година не са за работни места, а за " отбрана на нашите съществени полезности, тъй като без тях успеха ни ще е безсмислена ".

" Ако сте против върховенството на закона и самостоятелна правосъдна система, вие не сте християндемократ. Ако не харесвате медийната независимост и неправителствените организации, вие толерирате ксенофобия, хомофобия, шовинизъм и антисемитизъм, вие не сте християндемократ. Ако поставите страната и нацията против свободата и достолепието на личността, вие не сте християндемократ ", акцентира Туск.

 ЕНП размаха пръст на Орбан и партията му
ЕНП размаха пръст на Орбан и партията му

Но консерваторите не могат да реализират единогласие

Председателят на Европейския съвет уточни две закани пред Общността: незаконната миграция и появяването на политици на сцената, които се възползват от хаоса, провокиран от миграцията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР