Ако планирате да прекарате последния уикенд на август край брега

...
Ако планирате да прекарате последния уикенд на август край брега
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи за последния уикенд на август

Ако планирате да прекарате последния уикенд на август край брега на морето, то сигурно тогава нещата, от които имате потребност са бански, бяла риза, къси панталони и огромна плажна чанта. Е, и няколко цветни бижута за лукс и една bucket hat за по-отличителен стайлинг. Не ни се желае да го пускаме още лятното равнодушие и месецът, който ни го подарява всеки ден, по тази причина използвайте всеки миг да разхождате обичаните си ефирни тоалети.
               

 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Красивите можете да носите и на плажа, и в града, изключително в случай че сте възнамерявали брънч или пикник с приятелки. Топ или тишърт с пола солей също е добър вид, в случай че ви се носи нещо по-леко и женствено. Ние бихме ги допълнили с някоя мрежеста или сламена чанта и еспадрили, които пък може да са равни или на платформа, както неотдавна да ги носи испанската кралица Летисия.
               

Сега е моментът да разноските още малко и късите панталони от деним, които могат да се комбинират със обикновен топ в бяло или черно и типичен за дълги обиколки, които могат да се случват покрай дома ви или някъде из приказните кътчета на Гърция, Италия или Турция.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР