Ако първият мандат не бъде реализиран, Демократична България отправя призив

...
Ако първият мандат не бъде реализиран, Демократична България отправя призив
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако ДБ получи мандат, ще направим всичко възможно за съставяне на правителство

Ако първият мандат не бъде осъществен, " Демократична България " насочва апел към президента да организира още един кръг съвещания с партиите преди връчването на третия мандат. Това съобщи съпредседателят на партията Христо Иванов в Народното събрание.

Демократична България се надяват през днешния ден първият мандат да бъде изпълнен.

Интересите на страната са за това да има ръководство, тъй като идната една година ще е основна за оправянето с поредицата от рецесии и завършването на интеграцията ни в Европейски Съюз и НАТО. Ако изпуснем този времеви интервал, хвърляме страната в още един кръг борба и политическа неопределеност, това може да се окаже извънредно вредоносно за страната. Нашият апел е с първия мандат да бъде излъчено ръководство.

Партията ще направи всичко допустимо за сформиране на държавно управление в случай че получи третия мандат, сподели още Иванов.

" Въпреки че остават единствено часове, считаме, че в действителност би трябвало да се подходи извънредно отговорно към тази обстановка без значение от тяснопартийните ползи. Включително Демократична България, която е подготвена за избори, чака възстановяване на своите резултати. Заедно с това, след полемика с нашите органи и парламентарната група, заявяваме, че сме подготвени да участваме в по-нататъшни съвещания ", разяснява Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР