Ако отново имаш нужда от доказателство, че е хубаво да

...
Ако отново имаш нужда от доказателство, че е хубаво да
Коментари Харесай

Мъжете горят повече калории по време на секс

Ако още веднъж имаш потребност от доказателство, че е хубаво да си мъж, потвърждаваме. Мъжете изгарят доста повече калории от дамите по време на секс. Дълго време се смяташе, че изгорените калории са към 300 и за двата пола, само че още веднъж повеждаме и в това начинание. Според компанията Lovehoney (производител на секс играчки), всяка приложимост на техните артикули гори към 80 калории.
Хората предложили на няколко двойки на междинна възраст 21-26 години да вършат секс в личните си домове с научна цел.
Те получили и специфични гривни, които пресмятат изгорените калории. Условието е да не се употребяват секс стимуланти, виагра и други сходни. Средната дължина на половия контакт е била към 25 минути, а рекордьорите са достигнали 57 минути (може да са не запомнили да спрат часовника). Резултатът: мъжете са изгорили към 101 калории (4.2 калории на минута), до момента в който дамите са съумели да изгорят единствено 69 (3.1 калории в минута). Тъжно дами, само че природата желае да сме красиви и стройни.
Зарежи фитнеса, вземи си жена и ще отслабнеш. Първите няколко месеца със секс, а след това от нерви и апетит (заплатата свършва след първото посещаване на мола).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР