Ако отидете с дете, ще го изгубите, предупреждават плажуващи В

...
Ако отидете с дете, ще го изгубите, предупреждават плажуващи В
Коментари Харесай

Тази страна е във война, но Черно море ври от туристи

Ако отидете с дете, ще го изгубите, предизвестяват плажуващи

В разгара на лятото съветските черноморски курорти се пукат по шевовете. В дните на най-големите горещини няма къде игла да падне по плажовете на Сочи, Адлер, Геленджик и Анапа. В Сочи за ден почиват към 200 хиляди посетители. Плажовете на курорта са цялостни с туристи.

Видео със стълпотворение на плажа в Адлер беше публикувано в обществените мрежи.

" Вярвате или не, даже повече хора, в сравнение с имаше преди пет дни, две седмици. Ако отидете с дете, ще го изгубите ", споделя създателят на видеото.

На 20 юли кметството на Сочи съобщи, че в града едновременно почиват към 191 хиляди души. Средната претовареност на хотелите и е 88,4%, в планинските бази - 74%. Повече от 63 000 автомобила са минали през пътния пост Магри в Сочи.На 22 юли в мрежата се появиха видеоклипове от плажовете на Анапа и Геленджик. Там също по този начин няма къде да падне ябълка.Водата в Черно море край крайбрежията на Анапа и Геленджик се затопли до удобните 26 - 27 градуса. Водата в Анапа е почистена от камъни и в този момент има кристално чисто море.

„ Морето ври от хора “, споделя локален блогър.

През уикенда в Геленджик свободни места на плажа на практика няма. В морето също има доста хора.Междувременно на плажовете в региона на Туапсе до 26 юли има възбрана за къпане в морето.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР