Ако около нас има енергиен вампир, то най-лесно е да

...
Ако около нас има енергиен вампир, то най-лесно е да
Коментари Харесай

Завистта най-често издава енергийните вампири

Ако към нас има енергиен върколак, то най-лесно е да го усетим по завистта, която струи от него.

Енергийните вампири са прочувствени хищници, които с цел да оцелеят, крадат нашата витална енртия. Това се случва, когато те самите не са в положение да си набират сила от космоса и земята, защото  енергийните им центрове са запушени .

Така наречените енергийни вампири линеят, излъчвайки завист, злоба и пренебрежение просто тъй като останалите хора са способни да набират нужните за оцеляването си сили независимо, а те са принудени, в някои случаи даже без да го осъзнават, присвояват непозната сила , с цел да реализиран житейски баланс.

Според откриватели в тази област има два съществени вида енергийни вампири – нападателни, които се въздействат основно от слънцето, и пасивни, отдали своето битие в ‘служба’ на луната. Независимо от това към коя група „ крадци ” принадлежат, те елементарно се отличават от тълпата, тъй като водеща за тях е завистта. Като пиявици те се вкопчват в набелязаната жертва, пробвайки се да завлечен целия енергиен баланс, за който другояче единствено мечтаят.

Няма енергиен върколак, който да не е малтретиран от непреодолима злоба – без значение дали обектът, към който тя е ориентирана, е строго съответен, или е ориентирана към целия свят. Тези хора обаче страдат – неналичието на естетика със самия себе си, която прозира зад всичката тази злоба, ги кара да търсят по-слабите от тях същества, да отмъкват тяхната сила и да тържествуват, трансформирайки се в „ душевни кръвопийци ”.

Така че с цел да не допуснем сходни хора покрай себе си, би трябвало да сме щастливи, да сме в естетика със самите нас и със света към нас. Да бягаме от всяка злоба и двуличие, пък била тя и в гиздава одеждa.

А в този момент – да си набавим малко сила!

Автор: Алекс Антонова

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР